Kisalföld logö

2017. 08. 22. kedd - Menyhért, Mirjam 12°C | 22°C Még több cikk.

A lakók felháborodtak, a táblákat leszerelték

A kátyúk miatt sok esetben csak hosszas tolatásokkal tudnak a járművek továbbhaladni Hubertusz útról nyíló utcák lakói.

Levelet írtak az önkormányzatnak a Hubertusz útról nyíló utcák lakói, mert érthetetlennek tartották a belterületi utcák bevezető részéhez kitett „Figyelem! Nincs hóeltakarítás és síktalanítás!

Saját felelősségre használja!" táblákat. Arra is panaszkodtak a szerkesztőségünknek megküldött levélben, hogy a megépített kerékpárút forgalomnövekedést eredményezett, pedig az út keskeny, benyúlnak az ágak, a kátyúk miatt sok esetben csak hosszas tolatásokkal tudnak a járművek továbbhaladni.

Az emelkedős Hubertusz úton a csapadékvíz oldalra történő kivezetése is sikertelen. Mindennek tetejébe sokan illegális szemétlerakónak nézik a környéket. Ezek után, s pláne a táblák hatására, hogyan fognak a szolgáltatók az itt élőkhöz bejutni? – kérdezte a levelet jegyző Wéber Károly a lakók nevében is.

Az olvasónk által küldött fotón még szerepel a sérelmezett fehér tábla, amelyen a felirat: „Saját felelősségre használja!
Az olvasónk által küldött fotón még szerepel a sérelmezett fehér tábla, amelyen a felirat: „Saját felelősségre használja!"


Az önkormányzatnál ezúttal gyorsan intézkedtek. Olvasónk tájékoztatott bennünket arról, hogy megkapták a hivatalos választ, ami ígéretet tesz a kátyúk eltüntetésére, a szemét elszállítására és a közvilágítás fejlesztésére.

Az ágakat is visszametszették néhány napja. Ugyan a válaszlevél nem tért ki a sérelmezett táblákra, Wéber Károly a Kisalföldnek elmondta: előbb valaki lefújta azokat ezüstfestékkel, majd intézkedtek a hivatal munkatársai – és leszerelték.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Alföldivel rendezett Németországban a soproni Horváth Krisztina

Horváth Krisztina a Civitas Pinceszínházból indult, ma már a legnagyobbakkal dolgozik. Tovább olvasom