Kisalföld logö

2018. 11. 16. péntek - Ödön 2°C | 10°C Még több cikk.

A lakók aláírása nélkül nincs visszatérítés

Több olvasónk jelezte, megkapták ugyan a szeptemberi fűtésszámlát, de ezen nem szerepelt a jóváírás.

Olvasóink a közelmúltban azzal a panasszal keresték meg szerkesztőségünket, hogy társasházukban felszerelték a fogyasztásmérőket a radiátorokra, amelyeket tavasszal le is olvastak a szakemberek, ennek ellenére még mindig nem kapták meg a kompenzációt.

A Sopron Holding Zrt. illetékese akkor azt nyilatkozta a Kisalföldnek, a szeptemberi számlával együtt kapják meg a visszatérítést azok a lakók, akiknek hődíjtúlfizetésük volt. Írásunk megjelenése után több olvasónk jelezte, megkapták ugyan a szeptemberi számlát, de ezen nem szerepelt a jóváírás. Ismét a holdinghoz fordultunk. Kiderült, csak ott van lehetőség az elszámoló számla elkészítésére, ahonnan beérkezett a lakók által aláírt ív, amin jóváhagyják a mért eredményeket és ez alapján kérik a számlázást.

A holding munkatársa ugyanakkor felhívta a figyelmet, hogy még mindig van több olyan lakóközösség, ahonnan a közös képviselő nem juttatta el hozzájuk az elszámoláshoz szükséges adatotokat, márpedig anélkül nem tudják elkészíteni a végszámlát.

Olvasóink írták

  • 1. karakter 2010. október 15. 10:11
    „Akinek többet kéne fizetnie, mint az általány, az miért írná alá?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tisztújítás a soproni KDNP-nél

A Kereszténydemokrata Néppárt alapszabálya szerint az önkormányzati választásokat követően zajlanak… Tovább olvasom