Kisalföld logö

2018. 07. 20. péntek - Illés 17°C | 28°C Még több cikk.

A karrierépítés tudnivalóiról hallhatnak

A karrierépítés és a gyakorlatorientált képzés szellemében harmadszor rendez Contact Day-t a Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaság-tudományi Kar hallgatóiból álló vállalati kapcsolatok csoport.

A program március 9-én, szerdán reggel 9-kor az Erzsébet utca 9. szám alatti campuson kezdődik. Az eseményre az előzetesen bejelentkezett cégek mellé további vállalatok, gazdagsági szervezetek képviselőit, továbbá egyetemistákat és a leendő hallgatókat is várják.

A csoport vezetője, Horváth Ágnes doktorandusz részletezte: a szerdai Aldi Contact Day kiváló lehetőséget teremt a gazdaság szereplőinek arra, hogy kapcsolatot építhessenek ki a hallgatókkal, továbbá a leendő egyetemistákkal.
Horváth Ágnes főszervező: a rendezvény a gazdaság és tudomány közgázkari találkozópontja.
Horváth Ágnes főszervező: a rendezvény a gazdaság és tudomány közgázkari találkozópontja.

A találkozók hozadéka, hogy a fiatal generáció már a tanulás közben közvetlen bepillantást nyerhet a munkaerőpiac gyakorlati elvárásaiba, a beilleszkedés és a karrierépítés tudnivalóiba.

A szervezők tavaly a Kisalfölddel együtt kiírták a rendezvény szlogenpályázatát. A nyertes szöveg: „Sopron... Közgáz... Contact Day, a jövődért te tegyél!" – amely olvasható az idei plakáton – szerzője Kiss Gergő közgazdászhallgató.

 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sopron költségvetése - Mire elég huszonhárommilliárd?

Sopron költségvetése - Mire elég huszonhárommilliárd?
Sopron ötmilliárd forinttal többől gazdálkodhat idén, mint tavaly, ám ez nem azt jelenti, hogy… Tovább olvasom