Kisalföld logö

2017. 05. 26. péntek - Fülöp, Evelin 12°C | 22°C Még több cikk.

A Jobbik megszüntetné a mentelmi jogot

Novák Előd, a Jobbik alelnöke tartott lakossági fórumot csütörtökön Sopronban.

– A kampány hajrájában mutatjuk be programunkat, erre fókuszálunk, nem a sárdobálásra – jelentette ki Novák Előd, a Jobbik alelnöke. – Megélhetést, rendet, elszámoltatást, ezek a legfontosabb elemek. A Hét vezér terv a munkahelyteremtés hogyanját foglalja össze, nyugati bérekhez felzárkózó javadalmazással.

Ugyanis ha van munka, akkor az államnak adóbevétele is lesz, csak így lehet a komoly ellátórendszereket fenntartani. Ha kormányra kerülünk, ezért is szeretnénk munkahelyteremtéssel kezdeni. Véget vetünk a politikai bűnözésnek, s megszüntetnénk a mentelmi jog intézményét. Az elmúlt 24 év politikai felelőseinek elszámoltatása is szerepel programunkban.

– A Jobbik soproni országgyűlési képviselőjelöltje, Gőbl Gábor odaadó tevékenységét hosszú évek óta ismerjük. Nagy munkabírású, a közügyek iránt elhivatott politikusról van szó, aki felelősen el tudja látni az emberek képviseletét. Bízunk abban, hogy Sopronban és az országban a Jobbik olyan erőt képvisel, hogy megkerülhetetlenné tesz bennünket az Országgyűlésben – nyilatkozta Novák Előd, a Jobbik alelnöke.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Így épül a soproni gyógyközpont új tömbje - fotók

A kisalfold.hu megnézte, miként áll soproni gyógyközpont új tömbjének építése. Fotók a beruházásról. Tovább olvasom