Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

A fogyasztóvédelemhez fordult Nagy Tamás

Sopron - Nagy Tamás, az MDF soproni szervezetének elnöke levélben a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz fordult, mert olyan lakossági bejelentések érkeztek hozzá, hogy a gázszolgáltatók változó minőségben biztosítják a gázt és ezt a számlában nem megfelelő módon számolják el.
Az elnök, valamint Lakatos Péter, a párt környezetvédelmi és energetikai munkacsoportjának vezetője ennek ellenőrzésére kérte fel a fogyasztóvédelmet.

 

k

k

k

k

– Több választópolgár jelezte, a mindennapi használatban is észrevette, hogy a gáz minősége változik – mondta el Nagy Tamás. – A gáztározók többszöri megnyitása során is előfordulhat, hogy az úgynevezett „párnagáz", amely a gáztározó tetején található, sokkal gyengébb minőségű, s ez is belekerülhet a rendszerbe.

Az elnök hozzátette, szükségesnek tartották, hogy a lakosságot érzékenyen érinthető minőségi romlás miatt a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz forduljanak azzal a kéréssel, hogy több alkalommal szúrópróbaszerűen vizsgálják meg a gázfogyasztók által kibocsátott gáz minőségét.

Olvasóink írták

 • 10. Nagy Tamás 2008. március 19. 23:45
  „Nem vagyok benne biztos,hogy a cikkem hatásásra lett jobb a gáz minősége,bár ebben az országban minden lehet.Ma felhivott a fogyasztó védelem,hogy április közepén a gázszolgáltatókkal összehoz egy találkozót aminek a helyét és idejét közlöm a sajtóban.Minél többen menjünk el!Addig is áldásos húsvétot mindenkinek és jó sütés,főzést!”
 • 9. janos51 2008. március 18. 17:56
  „Tamás!!!!
  Érdemes volta ckk.tegnap este erösebben fütött a gáztüzhely/odaégett a süti/
  Bár én különösebben nem csiplek de ez jo volt”
 • 8. nem mondom meg 2008. március 17. 15:15
  „Hmm... Valami történt! Akkora lánggal ég ma a gáz és olyan ereje van, hogy ihaj. Megijedt a gázszolgáltató?”
 • 7. Nagy Tamás 2008. március 17. 14:16
  „Tisztelt olvasók.Köszönöm a soraikat.Valóban nem fogalmaztam pontosan.Azt kivántam mondani,hogy a fogyasztási helyeken kell a gáz minőségét ellenörizni.Remélem a fogyasztóvédelem minélelöbb megméri a gázminőségét,igy védi a fogyasztókat.Az ügyet továbbra is figyelemmel kisérem és igérem tájékoztatom Önöket.”
 • 6. Nagy Tamás 2008. március 17. 14:16
  „Tisztelt olvasók.Köszönöm a soraikat.Valóban nem fogalmaztam pontosan.Azt kivántam mondani,hogy a fogyasztási helyeken kell a gáz minőségét ellenörizni.Remélem a fogyasztóvédelem minélelöbb megméri a gázminőségét,igy védi a fogyasztókat.Az ügyet továbbra is figyelemmel kisérem és igérem tájékoztatom Önöket.”
 • 5. belekotty 2008. március 17. 07:57
  „Köszönjük, ha lehet minél előbb intézkedni szíveskedjék, mivel március hónapban a gáz lángja folyamatosan sárga volt.És elég sürün ilyen a szine. A gáz fogyasztásom majdnem annyi, mint mikor hidegebb volt. És nem a felfűtések miatt.”
 • 4. Soma 2008. március 14. 22:47
  „Köszönjük, képviselő úr, intézkedésedet, csak így tovább.. Bár valóban, inkább a szolgáltatót kell szúrópróbaszerűen vizsgálni, nem a fogyasztót, utalva FREDDY/S hozzászólására, a megajoule-ok ugrásszerű javulásához pedig sok sikert kívánok, tisztelettel...”
 • 3. nem mondom meg 2008. március 14. 13:54
  „Egy liter víz a teához fél óra alatt nem akar felforrni, a kazán meg leáll, mert nem kap elég gázt...”
 • 2. Morgo21 2008. március 14. 13:15
  „M a ugye megajoule alapon fizetünk gázárat és nem köbméterenként. A köbmétert az óra méri, a megajoult meg azon mérem le, hogy vasárnap délben a leves alig akar felforrni, hétfő este meg már el is párolog ugyanannyi idő alatt. Azt is vizsgálhatná a fogyasztóvédelem, hogy jól van-e ez így??? M”
 • 1. FREDDY/S 2008. március 14. 12:21
  „"hogy több alkalommal szúrópróbaszerűen vizsgálják meg a gázfogyasztók által kibocsátott gáz minőségét."
  egy kicsit értelmetlen, nemde...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Népszavazás: Ivanics szerint szóltak a sofőrnek

Sopron - „Ha rossz irányba megy a busz, az utasok megmondják a sofőrnek, hogy másfelé kell… Tovább olvasom