Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 3°C | 7°C Még több cikk.

A focipályán mondják ki az igent

Nem mindennapi esküvőre készül a petőházi Márk Edit és vőlegénye Németh Tamás. Terveik szerint május elején, a helyi labdarúgópályán mondják ki a boldogító igent.
A petőházi Edit és Tamás tavaly nyáron ismerkedtek meg egymással, ám hamar elhatározták, hogy életüket egymás mellett szeretnék elélni. S azt is, hogy mihamarabb meg is tartják az esküvőt.

Az ara azonban úgy gondolta, hogy emlékezetessé teszi a ceremóniát, no persze nem úgy, hogy nem jelenik meg, hanem különleges helyszínt ötölt ki a különleges alkalomra. Tudni kell, a vőlegény Tamás több mint huszonöt éve a helyi labdarúgó egyesületben focizik.

S az ötszázadik mérkőzésén is túl van már, tehát esetében nagy biztonsággal, kijelenthetjük, a focipálya és a labdarúgás világa a második otthona.

Edit és Tamás: Labda helyett egymás szívét kergették. S a gólt is közösen rúgják be, május elején…
Tamás és Edit: Labda helyett egymás szívét kergették. S a gólt is közösen rúgják be, május elején…


- Edit azt találta ki, hogy az esküvőnk a sportpályán legyen – mondta el a kisalfold-hu-nak Németh Tamás, alias CSM. – A rokonok, illetve a vendégek a letátón foglalnak majd helyet, a ceremóniát pedig a pálya szélén tartjuk. Mi ketten úgy vonulunk majd be, mint a labdarúgó csapatok, a „mérkőzést" ez esetben nem bíró, hanem majd az anyakönyvvezető vezeti. Bízunk benne, hogy május elején szép esz az idő, mert ellenkező esetben az önkormányzat – fedett – helyiségben tartják meg az esküvőt.

Tamás hozzátette, szeretnének családot alapítani, „ az utód már úton van, a fő, hogy egészséges legyen".

 Az engedélyt megkapták
Kuslics Józsefné petőházi anyakönyvvezető kissé meglepődött Edit és Tamás kérésén, de mint elmondta szívesen teljesítik azt. A polgármester és a jegyző első szóra megadta az engedélyt. - Településünkön tavaly egy, azelőtt pedig nyolc esküvő volt, idénre négy-ötöt terveznek. Így minden esküvőnek nagyon örülünk – fogalmazott az anyakönyvvezető.

Olvasóink írták

 • 3. Guci01 2010. március 18. 07:00
  „Ilyen hozzászólást megint csak olyan ír, aki nem ismeri Őket! Az, hogy a cikk írója hogy fogalmaz, az legyen az ő baja. De nem kellene bántani Őket!

  Nagyon sok boldogságot kívánok Ditke, Tomi! :)”
 • 2. NoBo 2010. március 17. 15:16
  „Ez aztán a hír...
  Azért sok boldogságot és "gólt" ..... :-)))”
 • 1. Mankapunka 2010. március 17. 11:51
  „Ez mekkora:

  "Tamás és Edit: Labda helyett egymás szívét kergették. S a gólt is közösen rúgják be, május elején..."

  Úhhhhhhhhhhhhhhhhh

  Gólt lőtt neki!!!!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új helyszínen az esküvők

A Fő tér felújítása miatt áprilistól új helyszínen tartják meg a soproni esküvőket. A párok a… Tovább olvasom