Kisalföld logö

2017. 12. 12. kedd - Gabriella 5°C | 14°C Még több cikk.

A fizetőparkolásról is szavaznak

Sopron - Az Erzsébet-kórház vezetői posztjára kiírandó pályázatról, megújuló energiaforrásokról, a fizetőparkolás díjáról is szavaznak a soproni közgyűlésben.
Több izgalmas téma is ígérkezik csütörtökön a soproni képviselő-testületi ülésen. A „rendes" napirendek tárgyalását ráadásul rendkívüli közgyűlés is követi majd.

Döntenek többek között az önkormányzati fizetőparkolók díjszabásáról, valamint az ugyanilyen tulajdonú helyiségek bérleti díjáról. Alapesetben mindkét napirend a díjak mostani szinten tartását támogatja.

Tájékoztató hangzik el a soproni önkormányzat megújuló energiaforrások hasznosítása területén nyíló lehetőségeiről.

A képviselők döntenek az egészségügyi alapellátás átszervezéséről, valamint az Erzsébet-kórház igazgatói posztjára kiírandó pályázatról. A jövő év nyarán lejáró közoktatási intézményvezetői tisztségekre is pályázatot írnak ki.

Ezenkívül a Raabersport Kft. hitelfelvételéhez kapcsolódó önkormányzati kezességvállalásról, valamint a hűség napján kiosztásra kerülő városi kitüntetésekről is szavaznak a képviselők. A rendkívüli közgyűlésen önkormányzati lakások és helyiségek bérletéről szóló rendeletről határoznak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lejár a kórházigazgató megbízatása

Sopron - A következő év februárjában lejár dr. Baranyai Tibor főigazgatói megbízatása. Az… Tovább olvasom