Kisalföld logö

2017. 01. 23. hétfő - Zelma, Rajmund -7°C | 2°C Még több cikk.

A falujuknak nyertek egymillió forintot - fotó

Szőke László és felesége egy céges hírlevél után határozták el, ők is pályáznak a GDF SUEZ Környezetünkért akciójában. Az ő sikerüknek örült szerdán Fertőrákos: egymillió forintot költhettek a kitelepítettek emlékművére.


- Egy belső hírlevélből értesültünk a pályázati lehetőségről. Megkerestük Baltigh Márta polgármestert és a fogadókészség ismeretében elkészítettük a pályázatunkat - mesélte a Szőke házaspár.

Egymillió forintot nyertek falujuknak, ebből a pénzből újították fel a kitelepítési emlékmű körüli parkot. Új burkolatot kapott a kis tér, padokat helyeztek el, virágokat, fákat, örökzöldeket ültettek.

Fotó: Magasi Dávid.
Fotó: Magasi Dávid.

- A GDF SUEZ 2005 óta minden évben meghirdeti munkavállalóinak a Környezetünkért akciót olyan elképzelések támogatására, amelyek zöldterületek kialakítását vagy rendbetételét tűzte ki céljául.

Az északi régió nyertes pályázata lett a fertőrákosi - mondta el a cég képviseletében Futó Ildikó PR szakértő. Ivanics Ferenc, a Fertő-táj Világörökség Egyesület elnöke is gratulált a Szőke házaspárnak, akik észrevették a lehetőséget és gazdagították falujukat.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megcsúszott a rézsű az új aluljárónál Sopronban - fotók

Megcsúszott a rézsű mintegy kétszáz négyzetméteres szakasza a nem egészen egy hónapja átadott, 2,2 milliárdból készült Kőszegi úti aluljárónál. Tovább olvasom