Kisalföld logö

2018. 08. 16. csütörtök - Ábrahám 17°C | 28°C Még több cikk.

A 25 ezredik látogatót köszöntötték a fertődi Rózsakertben - fotók

A 25 ezredik látogatót köszöntötték a fertődi Rózsakertben - fotók
A Felvidékről érkezett Forró család díszoklevelet és egy rózsatövet vehetett át ajándékként.
A Felvidékről érkezett a három tagú Forró-család - Forró Éva, gyógypedagógus, Forró Tibor vasutas és lányuk a 13 éves Forró Lilla - Szőgyénből Eszterházára azért, hogy a a Nyugat-Dunántúl és a környék történelmi, kulturális értékeit őrző helyek között a méltán nevezetes fertődi Esterházy-kastélyt is megtekintsék.
Ez alkalomból meglepetésükre a Cziráky Margit Rózsakert 25.000. látogatójaként Forró Évát köszöntötte Egresitsné Firtl Katalin, az Eszterháza Központ ügyvezetője, aki elmondta: a Rózsakert népszerűségét 
mutatja, hogy kevesebb mint két hónap alatt több mint huszonötezren látogattak el az egyedülálló látványosságot, szín- és illatélményt kínáló rózsakertbe.

A szabadságát közösen töltő család az erre az alkalomra készült díszoklevelet és az Eszterháza Központ ajándékát, egy rózsatövet vehetett át.
Forró Éva elmondta: örömteli meglepetés számukra, hogy éppen a 25.000 látogatóként érkeztek a Cziráky Margit Rózsakertbe, amelynek híre már a határon túlra is eljutott. Az Esterházy-kastélyban először járnak, 
rózsatővel és a jubileumi látogatóként átélt különleges élménnyel még emlékezetesebbé vált az Eszterházán tett látogatásuk.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A tűz után átmenetileg új üzlethelyiségbe költözik a soproni Euronics

A tűz után átmenetileg új üzlethelyiségbe költözik a soproni Euronics
Augusztus 6-tól, hétfőtől várják a vásárlókat. Tovább olvasom