Kisalföld logö

2018. 11. 13. kedd - Szilvia 9°C | 17°C Még több cikk.

A 104 Győrben csörög

Január elejétől a 104-es hívószám tárcsázása után nem a soproni, hanem a győri központ veszi fel a telefont.
Veszélyforrás is lehet, hogy január 3-tól, ha Sopronból és környékéről a 104-es hívószámot tárcsázzuk, a telefonban azt halljuk: „Mentők, Győr." Volt olyan olvasónk, aki úgy meglepődött, hogy letette a telefont, pedig mentőre lett volna szüksége. Tény, hogy a soproni mentőállomáson a telefonközpontot megszüntették.

A 104-es segélyhívások a mentőszolgálat győri irányítócsoportjához futnak be. Ezért rendkívül fontos, hogy riasztáskor, segélykéréskor a bejelentő a pontos cím mellett a város nevét is bemondja, a biztonság kedvéért pedig hagyja meg elérhetőségét is. Betegszállítást a jövőben ugyancsak a győri központnál lehet kérni a 96/312-200-as telefonszámon munkanapokon 7 és 15 óra között.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Alexander kitartóan küzd

A peresztegi Árvaiék körülbelül egy évvel ezelőttig úgy éltek, mint bármelyik magyar család, aztán bekövetkezett a legrosszabb: kiderült, beteg az ötéves Alexander. Kezelés kezelést követett, a debreceni feltárásos vizsgálat után Szombathelyre került a kisfiú, ahol egy éven át tartó terápia kezdődött. Alexandert sajnos nem lehet megoperálni, mert a daganat szerencsétlen helyen van. Tovább olvasom