Kisalföld logö

2017. 02. 25. szombat - Géza -1°C | 8°C Még több cikk.

750 milliós beruházás a Győri úton

Sopron - A Győri úton épülő nagyáruházak infrastruktúrájának kiépítése mintegy 750 millió forintba kerül. A város keleti kapujának megújulása folyamatban van.

A soproni Győri úton épülő három nagyáruház közműbekötési munkáihoz hozzáláttak a szakemberek. Sopronban emiatt részlegesen lezárták a Győri út ki- és bevezetőszakaszának egy-egy sávját.

– Amennyiben az időjárás engedi, november első felében már elkészülnek a térség közműhálózati munkái – tájékoztatott Bella János műszaki ellenőr, aki elmondta: a három nagyáruházat a város felől a Győri útról a vasút irányába felkanyarodó, majd a vasúttal párhuzamosan építendő útról lehet majd megközelíteni. Ennek érdekében jelzőlámpás csomópontot alakítanak ki a Győri út Diego áruház és Peugeot-szalon közötti szakaszán. A Győr felől érkezők számára a mostani Tesco-csomópontnál teszik lehetővé az áruházak megközelíthetőségét.

– A Győri út három új nagyáruháza közmű- és úthálózatának kialakítása megközelíti a 750 millió forintot, amelyből a várost egy fillér sem terheli – összegzett Bella János.

Gosztonyi Miklós

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Novembertől indul a zöldjárat – elszállítás bejelentésre

Sopron - A zöldhulladékot előzetes bejelentés alapján november elsejétől szállítják el Sopronban. Az… Tovább olvasom