Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 8°C Még több cikk.

23 éve az intézmény gazdasági vezetője

Humanitas-díjban részesült Hanzséros Lajosné, az egyesített szociális intézmény gazdasági vezetője.
– Huszonhárom éve dolgozom azért, hogy intézményünkben a gondozottak és a dolgozók egyaránt jól érezzék magukat – mondta el a Kisalföldnek Hanzséros Lajosné, az egyesített szociális intézmény gazdasági vezetője, aki a hűség napja alkalmából rangos városi elismerést, Humanitas-díjat vehetett át. A kitüntetettet munkatársai terjesztették fel a díjra. – Mindent igyekszünk megtenni annak érdekében, hogy a lakók és a hozzátartozók igényes, tiszta épületet lássanak, szívesen éljenek itt és jöjjenek hozzánk. Minisztériumi pályázatokból és városi támogatásból egyaránt csinosítjuk az intézményt, aminek két telephelyét nem kis pénz és nem kis gond karbantartani. Ehhez takarékoskodás kell és a szinte napról napra változó szabályozás pontos ismerete.

Hanzséros Lajosné tavaly március 15-én minisztériumi dicséretben is részesült, amire szintén az intézmény dolgozói jelölték. De ő, mint mondja, a városi elismerésre még büszkébb. – Jóleső érzés, hogy a munkatársak szeretnek itt dolgozni, szívesen jönnek be nap mint nap.
A távolabbi célokról a kitüntetett elmondta, a jövőben az uniós pályázatokra kívánják helyezni a hangsúlyt. – Az ígéretek szerint idén a szociális területen is nyílnak pályázati lehetőségek – tette hozzá Hanzséros Lajosné. – Az elnyert összegek szintén a 235 gondozott életminőségét javítanák és az intézményben dolgozók elégedettségét fokoznák.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az MDF értékelte az első száz napot

Nagy Tamás, az MDF soproni elnöke az önkormányzat első száz napját értékelte. Elhangzott, az… Tovább olvasom