Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

15 millió forint felújításra

Fertőrákos - Tisztelt Kisalföld szerkesztőség! Fertőrákoson a Fő út állandó karbantartás és átalakítás alatt áll, miközben a Patak sorra, ami a kerékpárút főútvonala, még egy talicska kavicsot sem borítottak több mint tíz éve - írta Ólvasonk szerkesztőségünkbe.
Kisalföld SMS
30/30-30-449

Tisztelt Kisalföld szerkesztőség! Fertőrákoson a Fő út állandó karbantartás és átalakítás alatt áll, miközben a Patak sorra, ami a kerékpárút főútvonala, még egy talicska kavicsot sem borítottak több mint tíz éve. Ezért kérem a hivatal közbenjárását, hogy Fertőrákos más elérhető útjait és lakóit járdával és vízelvezető árokkal lássa el a polgármesteri hivatal. Köszönettel: egy aggódó lakos.


– A Fő utca járdájának helyreállítása valóban prioritást élvez, hiszen itt zajlik a legnagyobb forgalom, s a közműfektetések utóhatásaként itt a legrosszabb a burkolat állapota – válaszolta a felvetésre Palkovits János polgármester. – Tisztában vagyunk, hogy másutt is felújításra vár a járda, és szükséges lenne mindenütt a csapadékvíz-elvezető csatorna kiépítése, de ilyen célokra idén mindössze tizenötmillió forint futja az önkormányzatnak. Összehasonlításul: a Fő utca csak egyik oldalán – tehát két kilométeren – a kerékpárút, a csapadékvíz-elvezetés és a járda kivitelezése hatszázmillió forintba kerülne. A munkálatokat az elmúlt években felújított utcákban tervezzük folytatni. Ezzel együtt megpróbáljuk a Patak sor érintett részén is rendezni a helyzetet.

Olvasóink írták

 • 3. Peti 2008. február 06. 13:58
  „Huha, ugylátszik rákoson kezdenek az emberek ébredezni! Ez az ujságcikk a kisalföldtöl tényleg gyenge. De van olyan érzésem hogy mostanába több cikk lessz rákosról az ujságba.Rákosi lakós vagyok, de a polgármesteri hivatal eddig mindent megtudott valahogy magyarázni. Pl.: 15 millio forintból mit NEM lehet megvenni? A talicskát, vagy a kavicsot?

  Kedves Éva: Több felsötagozatu gyerek kap az önkormányzattól támogatást a tanulásra amit a testület szavazott meg részben saját gyerekeiknek részben olyanoknak akik nincsenek rászorulva és részben az ismeröseiknek - ahogy azt lehetett olvasni a faluujságba. Jelentkeznie kéne falunapon ahol önt kiröhögik és buta magyarázatot kap kérdéseire.”
 • 2. Istenes Éva 2008. február 06. 12:55
  „Fertőrákos élő családok problémáival ki foglalkozik. Januártól a gyermekétkeztetés dija a duplájára emelkedett. Egy ovodáskoru gyerek 4000-ft-rol 8000.-ft-ra emelkedett. Egy iskolás gyerek ebédje 3000.ft-ról-6000-ft-ra. Sajnos az ebéd tartalma romlott. A polgármesterünket ez sajnos nem érdekli.Több figyelmet kéne szentelnie errea problémával.Keresek egy újságirot akinek elmondhatnánk ezeket.”
 • 1. yello 2008. február 06. 12:31
  „gyerekek, az hogy az Index pongyola meg hagyjan, de a Kisalfoldtol tobbet varok
  "Ólvasonk"”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A GYSEV-dolgozók is tíz százalékért tárgyalnak

Sopron - Miközben a vasutas dolgozók sztrájkjától hangos az ország, addig a GYSEV vonalain rendben… Tovább olvasom