Kisalföld logö

2018. 09. 19. szerda - Vilhelmina 13°C | 27°C Még több cikk.

15 és 16 éves fiatal tűnt el Sopronból már lassan három hónapja - fotó a gyerekekről

A gyerekotthonból eltűnt gyerekek nem adtak életjelet magukról.
A rendőrség a hétvégén két gyerek eltűnéséről is közölt információkat:

A Soproni Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 16 éves Sztojka Dzsenifer Veronika eltűnése ügyében. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a lány április 6-án, egy Sopron környéki gyermekotthonból engedély nélkül távozott, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem adott magáról.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható Sztojka Dzsenifer Veronika tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Soproni Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú" zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét!
A Soproni Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 15 éves Németh Miklós eltűnése ügyében. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a fiú május 24-én egy Sopron környéki gyermekotthonból engedély nélkül távozott, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem adott magáról.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható Németh Miklós tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Soproni Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú" zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elhunyt a soproni Szabó Károlyné - Anci néni már mindent tud...

Elhunyt a soproni Szabó Károlyné - Anci néni már mindent tud...
Sopron legkíváncsibb polgára, a szókimondó és köztiszteletben álló Szabó Károlyné átlépte azt a… Tovább olvasom