Kisalföld logö

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos -1°C | 2°C Még több cikk.

150 millió forint az alapár a Wallner-villára

Sopron - A városháza várja a lövéreki Wallner-villára beérkező vételi ajánlatokat. Eddig nincs érdeklődés, igaz, a tenderbontásra csak októberben kerül sor.
Százötvenmillió forintos minimális vételárral írt ki pályázatot a soproni városháza a Wallner-villára. Jelentkezés ez idáig nem érkezett a luxusépületre, de egyelőre nincs ok az aggodalomra, a pályázat október elsejével zárul. Mint ismeretes, az előző városvezetés tavaly kilencvenmillió forintból hozta rendbe a Villa sor 4.-et, ekkor exkluzív lakóházat alakítottak ki az addig meglehetősen lepukkant villából.

A villáról alkotott hasznosítási elképzelést – luxusvendégház lett volna prominens városi vendégek számára – azonban az új városvezetés
nem támogatta.

Az önkormányzat most 150 millió forintért kínálja eladásra a házat.
A városháza városgazdálkodási osztályán megtudtuk, a ház előzetes időpont-egyeztetés alapján tekinthető meg. Október elsejéig az esetlegesen beérkező pályázatokról sem lehet sokat tudni, a borítékok kibontására ugyanis – bírálóbizottság jelenlétében – október 9-én kerül sor.

Ekkor dől el, hogy ki adta be a legkedvezőbb ajánlatot a százötvenmillió forintról induló licitre.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Emberi felelőtlenség, szándékos gyújtogatás

Sopron és környéke - Közel negyven esetben hívták erdő-, avar-, illetve tarlótüzekhez a soproni tűzoltóság munkatársait az elmúlt három hónapban. A tűzoltók munkáját nagyban nehezíti, hogy a korábbi erdőtüzes gépjárművet ki kellett vonni a forgalomból. Tovább olvasom