Sopron és környéke

2016.01.19. 13:32

A gasztronómia a legnépszerűbb

A Sopron Régió Turisztikai Központ Nonprofit Kft. idén is részt vesz Ausztria legnagyobb turisztikai kiállításán.

kisalfold.hu


 A bécsi kiállításon két csarnokban autóshow, egyben Ausztria régiói, egyben pedig a világ számos országából érkezett turisztikai szolgáltatók, városok, régiók kiállítói kaptak helyet.


A legnagyobb érdeklődés idén a soproni és környékbeli gasztronómiai kínálat iránt tapasztalható. A szakemberek újdonsággal készültek a szezon indítására, és két új kiadvány is megjelent, amelyek már elérhetők a soproni információs pontokon.


Az egyik a szálláshelykalauz, amelyben a TDM szervezettel együttműködő szolgáltatók szerepelnek, a másik egy gasztronómiai kalauz, amelyben az éttermek, vendéglátóhelyek kínálata ismerhető meg a régióban. Mindkét kiadvány háromnyelvű és térképek is segítik az érdeklődők tájékozódását. A Magyar Turizmus Zrt. központi standján további 15 hazai város és szolgáltató kínálata, kóstolók és kürtőskalács várja az érdeklődőket.


Nyitókép: A Sopron Régió Turisztikai Központ Nonprofit Kft. idén is részt vesz Ausztria legnagyobb turisztikai kiállításán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!