Sopron és környéke

2014.08.01. 16:40

Pro Kultúra: a vágta nem károsítja a sportpályát

Az Anger-réti sporttelepen kizárólag kísérő, családi rendezvények lesznek, melyek nem károsítják a labdarúgó pályát - közölték a vágta szervezői.

kisalfold.hu


Az MSZP pénteki sajtótájékoztatójával ellentétben a Széchenyi Vágta lovas programjai és bemutatóit nem az Anger-réti sporttelepen rendezik meg - reagált Horváth Zoltánné, a Széchenyi Vágtát is szervező Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.

A lovas programoknak egy korábban rendezetlen területet tettünk alkalmassá lovas és egyéb sportcélokra. A sporttelepen kizárólag kísérő, családi rendezvények lesznek, melyek nem károsítják a labdarúgó pályát.
- Azért döntöttünk a helyváltoztatás mellett, mert a Kemping területén a rendezvényt követően vissza kellett volna állítani az eredeti állapotot - húzta alá Horváth Zoltánné.

A célunk ugyanakkor az volt, hogy egy új közösségi és sportolási célra alkalmas területet alakítsunk ki, amely nem csak ezen a hétvégén, hanem az év többi napján is használható legyen más rendezvényekre is. A vágtára színes, színvonalas, mindent korosztályt megszólító programokkal készülünk - fogalmazott az ügyvezető igazgató.

A rendezvény idejére, a gördülékeny lebonyolítás érdekében a Bella Lajos utcát lezárják, a Balfi utca pedig az elkerülő út irányába egyirányú lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!