Labdarúgás NB III

2022.08.21. 14:50

Nem bírtak a győri zöld-fehér fiatalok a Kelen SC-vel - fotók

Az NB III Nyugati csoportjának 5. fordulójában a Kelent fogadta hazai pályán az ETO Akadémia, ahol izgalmas kilencven perc során 2-2-es döntetlen született.

kisalfold.hu

Úton az egyik győri gól a Kelen SC kapujába. Fotók: Csapó Balázs

Fotó: Csapó Balázs

ETO Akadémia – Kelen SC 2-2 (2-1)

Győr, ETO Park. V.: Iványi (Szalai D., Kondákor).

ETO Akadémia: Sebők – Deákovits (Ignácz 69’), Csáki, Urblík, Forgács (Tullner 61’), Szabó T., Tóth R. (Moharos 69’), Hanzli (Sipőcz 61’), Vingler, Lacza (Gasztos 63’), Huszár. Vezetőedző: Antonio Munoz.

Kelen SC: Köcse – Egyed (Rétyi 75’), Módly, Borbély, Kádár, Pintér, Angyal-Tóth, Tímári (Trombola 86’), Simon K., Kulánda (Rónaszéki 75’), Oláh. Vezetőedző: Bordán Csaba.

Gsz.: Hanzli (6’), Lacza (12’) ill. Pintér (32’), Borbély (82’).

Mindjárt a 4. percben közel álltunk a gólhoz, egy hajszálpontos indítást követően Huszár ugrott ki a leshatáron, ám ziccerben a kapusba lőtt. Két perccel később már sikerült megszerezni a vezetést! Huszár indította Hanzlit, aki a menteni próbáló kapust egy szép csellel átverte, majd a hálóba gurított 1-0. A 12. percben kavarodás alakult ki a Kelen kapuja előtt, aminek a végén Lacza kotorta a hálóba a labdát 2-0. Bő negyedóra játék után Huszár próbálkozott távolról, életerős ballábas lövése kevéssel szállt el a kapu fölött.

A 32. percben szépítettek a vendégek. Pintér távoli lövése vágódott a jobb alsó sarokba 2-1. Négy perccel később újabb nagy lehetőség adódott a Kelen előtt. Borbély ment el a jobb oldalon, lerázta védőjét, centerezése után Tímári fordult kapura az ötösön, ám lövése a bal kapufán csattant. Az 54. percben Oláh cselezte be magát a kapunk előterébe, Urblík a gólvonalon tudott menteni. A 67. percben Tóth R. pontos passza után Huszár került ziccerbe, ám a kapusba lőtt. A 82. percben büntetőhöz hutott a Kelen, amit Borbély magabiztosan lőtt a kapu bal oldalába 2-2. Öt perccel később Vinger került lövőhelyzetbe, Köcse lábbal óriásit védett.

A rendes játékidő utolsó percében Huszár verte meg védőjét az alapvonalnál, akit szabálytalanul állítottak meg, így büntetőhöz jutottunk. A tizenegyest a sértett végezte el, Huszár méterekkel bombázott a kapu fölé. A hosszabbításban a vendégeknek volt még egy lehetőségük, Németh K. távoli lövését Sebők nagyot vetődve tolta ki.

Antonio Munoz: - Az volt, amire számítottunk, nagyon kemény ellenféllel találkoztunk, és egy jó mecset sikerült játszani. A játékosoknak ismét elmondtam, hogy nyugodt vagyok, mert nagyon jól dolgozunk minden nap. Nem volt szerencsénk az utolsó két alkalommal, hiányoznak az utolsó percben kihagyott tizenegyesek, de ezt kell csinálnunk továbbra is, és annak biztosan meg lesz az eredménye.

A mérkőzésről tudósított: Horváth Csaba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!