Augusztus 20.

2022.08.23. 13:00

Állami elismerés - A Soproni Egyetem oktatóit díjazták

Tama István

A Soproni Egyetem több szakembere vehetett át rangos kitüntetést az államalapítás ünnepe alkalmából. Magyar Érdemrend lovagkeresztje polgári tagozat kitüntetést kapott dr. Kitzinger Arianna, a Benedek Elek Pedagógiai Kar Társadalom-, Szociális és Kommunikációtudományok Intézetének egyetemi docense, a Humántudományi Kutatóközpont igazgatója, valamint Kovács-Gombos Gábor DLA- festőművész, a Benedek Elek Pedagógiai Kar Művészeti és Sporttudományi Intézet egyetemi docense. 

Darányi Ignác-díjat kapott dr. Somogyi Zoltán, a Soproni Egyetem Erdészeti Tudományos Intézetének állomásigazgatója, tudományos tanácsadója, a földhasználati, földhasználatváltozási és erdészeti szektorra vonatkozó üvegházhatású gáz kibocsátási leltár készítésében és fejlesztésében végzett munkájáért. S ahogy arról tegnapi számunkban is beszámoltunk, a Magyar Érdemrend tisztikeresztje kitüntetést dr. Markovics Tibor, az Őrségi Nemzeti Park igazgatója, az Erdőmérnöki Kar címzetes egyetemi docense, díszpolgára érdemelte ki. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!