Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2015. 08. 27. csütörtök - Gáspár

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Róluk írtuk

keresés

Keresés a cikkben szereplő gyorslinkek szerint:


46 találat Szeredi Ádám névre

Vagyoni helyzet: A félmillió forintot meghaladó eltéréseket

2008.02.10. 18:22

Mosonmagyaróvár - Mosonmagyaróvár önkormányzati képviselői többségének a vagyoni helyzete nem sokat változott az előző évi bevalláshoz képest. Néhányan új autót vettek vagy megtakarításaikat növelték, de a korábbihoz képest lényeges változás senkinél sem történt. Lapunk tavaly óta a félmillió forintot meghaladó változásokat vette számba a képviselők vagyonnyilatkozataiban.

Megtiltották az utcai italozást

2007.10.28. 20:44

Mosonmagyaróvár - Egyhangúlag fogadta el Mosonmagyaróvár önkormányzata az alkoholfogyasztást tiltó rendeletét közterületen. Szavaztak a kórháznak adott kölcsön visszafizetésének meghosszabbításáról is.

Kilencszázmilliós hiánnyal fogadták el a költségvetést

2007.02.23.

Több mint 900 millió forintos hiánnyal számol Mosonmagyaróvár idén. Ennek orvoslását 547,1 milliós működési és 362,49 milliós fejlesztési hitellel tervezik.

Egy patinás klub nehéz napjai

2007.02.14.

Kilencmilliós tartozása mellett több hónapja adós a futballistáknak és az edzőknek a Mosonmagyaróvári TE 1904, mely nemrégiben elnökét és elnöksége javát is elveszítette. A mély válságban lévő klub a helyi önkormányzat csökkentett támogatásának ellensúlyozására tehetős szponzort – és vezetőket – keres: eddig sikertelenül.

A megszűnés felé sodródik az MTE 1904

2007.02.10.

Az új szponzor feltűnése miatt nemrégiben lemondott az MTE 1904 elnöke és elnöksége: tegnap tisztújító közgyűlést tartottak az egyesületnél.

Jelentősen csökkentik a sporttámogatást

2007.02.03.

A jelenlegi két középiskolás kollégium összevonásáról és egy önálló intézmény létrehozásáról határozott Mosonmagyaróvár.

Teljes átalakulás a mosonmagyaróvári testületben

2006.10.03.

Lényeges változást hozott a vasárnapi választás a mosonmagyaróvári önkormányzat képviselő-testülete összetételében. Számos olyan korábbi városatya is kiszorult a „hatalomból”, akik több cikluson át, sőt a rendszerváltás óta a városi képviselő-testület tagjai voltak.

Mindenkitől

függetlenül

2006.09.28.

„ A Mosonmagyaróvári Vállalkozók Egyesülete (MVE) minden párttól és szervezettől függetlenül és egyedül indul az önkormányzati választáson” – szögezte le Szeredi Ádám a szervezet sajtótájékoztatóján.

Nem csak a problémát ismerik

2006.08.19.

„ Nemcsak a problémákat, hanem azok megoldásait is ismerjük. Éppen ezért szeptember végéig saját költségünkből teljes egészében felújítjuk a Halászi úti lakótelep játszóterét” – jelentette ki tegnapi sajtótájékoztatóján dr. Szeredi Ádám képviselőjelölt.

Alvállalkozóké lesz a kórház laborja

2006.05.29.

A mosonmagyaróvári képviselő-testület csütörtöki ülésén éles vitát váltott ki a Karolina Kórház intézkedési terve. Szentkuti Károly (SZDSZ) alpolgármester elmondta: a képviselő-testület az elmúlt év májusában hozott határozatával írta elő a kórház vezetőségének az intézkedési terv kidolgozását a működőképesség helyreállítása érdekében. Jelenleg 185 millió forint a kórház hiánya, amiből a huszonöt napot meghaladó tartozás 91 millió.

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...