Kisalföld logö

2017. 09. 24. vasárnap - Gellért, Mercédesz 10°C | 17°C Még több cikk.

Zárt a nyugdíjasakadémia Csornán: oklevél és ajándékok

Ünnepélyes oklevélátadóval zárult a rábaközi Nyugdíjas Akadémia legutóbbi, ötödik előadás-sorozata.
A Csorna környéki önkormányzatok társulása és a Városi Művelődési Központ közös programján dr. Turi György csornai polgármester arról beszélt, hogy megvalósult a két évvel ezelőtti, az akadémia indításakor megfogalmazott cél. Azaz, nem egy kivételes, egyedi eseményről van szó, hanem egy sorozatról, melynek sikerét a kölcsönösség, az egymásra figyelés garantálja. Szalayné Galambosi Tímea, a házigazda intézmény igazgatója megígérte: az akadémia csak nyári szünetet tart és ősszel ismét várják a hallgatókat.

A köszöntők után a szemeszter elvégzését tanúsító okleveleket adták át. 98 hallgató teljesítette a „követelményt", azaz ők a hat előadásból legalább négyen részt vettek és ezt leckekönyvük bemutatásával igazolták. Az a 27 leghűségesebb hallgató, akik eddig mind az öt szemesztert oklevéllel zárták, ezúttal díszoklevelet is kaptak.

Az akadémia médiapartnere, a Kisalföld a záróünnepségen ismét saját kiadású könyveivel örvendeztette meg a hallgatókat. A szakácskönyveket lapunk rábaközi szerkesztőségének vezetője, Vida István adta át. További két szerencsés diák egy-egy szén-monoxid-érzékelő készülékkel gazdagodott, melyeket a megyei Tűzmegelőzési Bizottság ajánlott fel. Az ünnepi műsor a Timaffy László Alapfokú Művészeti Iskola diákjainak fellépésével zárult.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mossák a rendszert Csornán

A Pannon-Víz zrt. munkatársai a héten megkezdték a csornai ivóvízhálózat átmosását. Tovább olvasom