Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Wolf Kati Kónyban

A 25. falunapra készülnek a helyiek augusztus 9-én, szombaton.

A kónyiakat zenés ébresztővel köszöntik reggel hét órakor. Fél kilenckor a Bika-kupa focitorna kezdődik el a Kerék-tó Szabadidőközpontban. Délelőtt tíz órakor a Dísz téren felavatják a község 1848–49-es emlékművét. Tizenegy órakor a faluházban kiállítás nyílik dr. Borosné Lázár Mária festmé- nyeiből, Szédelyi-Szabó Fruzsina portréiból és Mozgai Viktória ásványgyűjteményéből.

Fél tizenkettőkor mutatják be a Szemelvények Kóny múltjából című kiadvány második kötetét. Délután két órakor a helyi Deák Ferenc Általános Iskola gyermeknéptánccsoportja lép fel, majd fél háromkor az ünnepélyes megnyitón Aller Imre polgármester köszönti a falunap résztvevőit. Ekkor adják át a Kóny Községért Díjat is. Három órakor a sokorópátkai Evita Hastánccsoport mutatkozik be, fél négykor a bodonhelyi show-táncosok. Négy órakor az Abba Sisters produkcióját nézheti meg a közönség, öt órakor Komonyi Zsuzsi szerepel.

Este hatkor Boldogság, szerelem címmel a Geri Betli Duó muzsikál, hét órakor Wolf Kati énekel. Nyolc órakor tombolasorsolás lesz, a fődíj egy csikó. Este kilenckor a Zanzibar koncertje zárja a falunapot.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Időben szólt a szomszéd: megsérült otthonában a férfi Rábakecölön

Két napja feküdt a földön a férfi magatehetetlenül, mikor rátaláltak a beledi rendőrörs… Tovább olvasom