Kisalföld logö

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -3°C | 3°C Még több cikk.

Víziközmű-társulat Győrsövényházon

Újabb fontos lépéséhez érkezett a győrsövényházi szennyvízcsatorna-hálózat megvalósítása: kedden este megalakult a Győrsövényházi Víziközmű Társulat.

Az eseményen a község érdekeltségi egységei 76,1 százalékban képviseltették magukat tulajdonos vagy meghatalmazott útján.

Elhangzott: eddig a helyiek 84 százaléka csatlakozott a kiépítendő rendszerhez.

A jelenlévők szavaztak a társulat tisztségviselőiről. Az intézőbizottság elnöke Hokstok Imre polgármester, tagja Jós László és Varga Sándor önkormányzati képviselő; ellenőrző bizottságának elnöke Hancz Gábor alpolgármester, tagja Varga Lőrincné és Nagy Zoltán önkormányzati képviselő lett. További két küldöttet is választottak: dr. Matusz Árpád és Muszpantnerné Torma Emília önkormányzati képviselőt.

Határozat született arról is, hogy a társulat maximum 70 millió forint hitelt vehessen fel a legkedvezőbb ajánlatot nyújtó pénzintézettől a beruházás megvalósítására. A fejlesztést az Európai Unió és a magyar állam 313,8 millió forinttal támogatja. A lakosoknak érdekeltségi egységenként havi 2635 forintot kell fizetniük nyolc éven keresztül.

Olvasóink írták

  • 1. janika 2010. április 15. 09:22
    „Ez ám a munkahely teremtés! Csak nem a Pannon-Vízmű" -től kapták a jó üzleti lehetőség kínálatot? lehet is majd a szolgáltatói díjazást emelni orrvérzés és az ég közötti magassági g gátlástalanul.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ötven óvodás verselt Bősárkányban

A bősárkányi napközi otthonos óvodában ötödik éve hagyomány, hogy a költészet napja tiszteletére… Tovább olvasom