Kisalföld logö

2018. 03. 21. szerda - Benedek -4°C | 4°C Még több cikk.

Vízi élmények télen és nyáron

Már a nyáron élménydús programokat kíván szervezni a csornai termálfürdő leendő tulajdonosa.
Termálfürdő
Egyebek mellett diszkó és habdiszkó várja a fiatalokat, november elejére pedig befejeződik a medencék téliesítése. Megoldódni látszik a csornai termálfürdő sorsa, hisz a múlt héten nyílt liciten a helyi termelőszövetkezet kertészetét bérlő osztrák tulajdonú Kerti Park Kft. elnyerte a létesítmény vételi jogát.

Nyitás a szokott időben

– Hosszas előkészületeket követően a végéhez közeledik vállalkozásunk és a csornai önkormányzat közötti egyeztetés a termálfürdőről – válaszolta érdeklődésünkre Mester Katalin, a kertészet vezetője. – Cégünk vállalta, hogy idén május elsejéig elvégzi az előírásoknak megfelelő átalakításokat a fürdőben. Az-

után esetleg csak az engedélyek megszerzése hátráltathatja a nyitást. Reményeink szerint azonban a strand az idén sem nyílik később, mint tavaly.

Diszkó, habdiszkó

Mester Katalin elmondta: mindjárt az első évben élménydús programokat szerveznek. Például a fiatalokat diszkó, sőt, habdiszkó várja a nyáron. Továbbá a terveik között szerepel szauna, gőzfürdő építése. Előfordulhat, hogy ez csak jövőre valósul meg. Viszont ez év őszén – szeptember közepétől október végéig – elvégzik azokat a munkálatokat, amelyek a téli üzemeltetést is lehetővé teszik.

A termálvizes medencéket november elsején bocsátják ismét a közönség rendelkezésére, és egész éves fürdési lehetőséget biztosítanak a vendégek számára.

Hóember és meglepetések

– Már télre is vannak elképzeléseink arra vonatkozóan, hogy miként csábítjuk az embereket a fürdőbe. De a hóemberépítésen túl ez egyelőre legyen meglepetés. Az biztos, mindent elkövetünk annak érdekében, hogy megszolgáljuk a megelőlegezett bizalmat, és a csornaiak büszkén mondhassák a jövőben: „van egy jó termálfürdőnk, remek programokkal" – nyilatkozta a kertészet vezetője.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Visszatértek a betűhöz

Csornán egy-másfél millió forintnyi pályázati támogatással gyara- podott a Martincsevics könyvtár. Tovább olvasom