Kisalföld logö

2017. 01. 18. szerda - Piroska -7°C | -1°C

Vízbe fulladt a beledi asszony

Vasárnap délután a beledi Nimród vadásztársaság vadászai a Kis-Rába folyó Vica melletti részén egy emberi tetemre lettek figyelmesek a folyó egy lelassult szakaszán.
A kapuvári tűzoltók kiemelik a holttestet a Kis-Rábából.
A tűzoltóság emberei a helyszínre érkezésük után kiemelték a fennakadt holttestet. A közben kiérkező Kapuvári Rendőrkapitányság nyomozói azonnal megkezdték a helyszíni szemlét, melynek során kiderült, hogy a múlt hét végén eltűnt beledi idős asszonyról, Major Lajosnéról van szó. Az eltűnt hölgyet a múlt vasárnap látták utoljára Beledben, azóta nem tudott senki a hollétéről. A rendőrökkel kiérkező távoli rokon is csak annyit tudott mondani, hogy az idős hölgynek pár napja lakására szállított ebédet változatlan helyzetben találta, és azóta nem tudott semmit az egyedül élő Major Lajosnéról.

A tetem vizsgálatát dr. Gere Lajos, beledi körzeti orvos végezte el, aki a következőket nyilatkozta: „A holttest vizsgálata során megállapítottam, hogy az már több napja a vízben lehetett. A halál okaként nagy valószínűséggel a fulladást állapíthatjuk meg, de erről a héten elvégzendő boncolás után tudnak többet mondani. Vizsgálják az esetleges idegenkezűséget is."

Ahogy azt múlt csütörtöki számunkban megírtuk, a rendőrség államigazgatási eljárás keretében vizsgálta az eltűnést, melyet most rendkívüli haláleset miatt folytatnak tovább. Kiss Zoltán őrnagy, bűnügyi osztályvezető lapunkon keresztül köszönte meg az állampolgárok segítségét az eltűnt személy megkeresésében.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem emelik az iparűzési adó mértékét

Elfogadták a jövő évi költségvetés koncepcióját és kiválasztották a számlavezető pénzintézetet a… Tovább olvasom