Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Versenyeztek az önkéntesek

Kitűnő időben, remek hangulatú versenyen mérhették össze tudásukat a csornai önkéntes tűzoltók.
Kattintson a képre >>
Szombaton kitűnő időben, remek hangulatú versenyen mérhették össze tudásukat a csornai térséghez tartozó települések önkéntes tűzoltói.
A hétvégén Bősárkányban rendezték meg a csornai körzet önkéntes, létesítményi és gyermek tűzoltóinak idei versenyét, amelyen hatvanöt raj – köztük tizennégy gyermekraj – vett részt.

Rácz Imre alezredes, a Csornai Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóság parancsnoka értékelésében egyebek mellett kiemelte, hogy jól szervezett volt a rendezvény, az önkéntesek felkészülten érkeztek a versenyre.
Eredmények: a gyermek fiú kategóriában Szilsárkány, a gyermek lányoknál Bősárkány, az ifjúsági fiú kategóriában Páli, az ifjúsági lányoknál Rábacsanak, a felnőtt férfiaknál Bősárkány, a nőknél Páli csapata végzett az élen. A létesítményi tűzoltóknál az Interfa kft., a külföldi csapatok versenyében a szlovákiai Somorja gárdája szerezte meg az első helyet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Idén befejezik az úthálózatot Szanyban

A szanyi önkormányzat idei, 220 milliós költségvetésében  nem számolnak hiánnyal. De hogy mit hoz a jövő, azt ma még nem tudni. – A környékbeli településektől abban különbözünk, hogy nálunk van ipar és még létezik az iparűzési adó. Ha ezt netán megszüntetik – mint ahogy lehet róla hallani – és más módon nem helyettesítik, akkor a szanyi költségvetés is hiányos lesz. De mivel egyelőre kiegyensúlyozott a büdzsénk, fejlesztésre is telik – mondta Tóth Károly polgármester. Tovább olvasom