Kisalföld logö

2017. 10. 21. szombat - Orsolya 9°C | 16°C Még több cikk.

Vendégek, élmények, találkozások a multiházban

Három hónapja működik Rábacsécsényben a közösségi ház. Számos, sok nézőt vonzó programon van túl az intézmény.

Október elején adták át Rábacsécsényben a Multifunkciós Szolgáltató Házat. A „fehér ház" – ahogy a csécsényiek nevezik – érdekes és tartalmas programokat kínál nemcsak a helyieknek, hanem az odalátogatóknak is. Még az átadás hónapjában Szük Norbert „szükrealista" festőművész volt vendég az intézményben, aki egész estés előadást tartott utazásai élményeiről. Mesélt többek között az „Ízek, imák, szerelmek" című nagy sikerű film egyik forgatási helyéről, Baliról, az indonéz kultúráról vagy épp februárban megjelenő könyvéről.

Legutóbb a községi karácsonyi műsoron telt meg a multiház nagyterme.
Legutóbb a községi karácsonyi műsoron telt meg a multiház nagyterme.

Novemberben a rábacsécsényi Ágota Nyugdíjas Klub tagjai tartották összejövetelüket, ahol köszöntötték a 2013-ban név- és születésnapjukat ünneplőket, valamint az 50. és 60. házassági évfordulósokat.

Kutasiné Szabó Piroska szervezésében nagyszabású kórustalálkozót tartottak a faluban. A rendezvényen a kunszigeti Szigetgyöngye Nyugdíjas Klub énekkara, az Abdai Baráti Kör és a Rábacsécsényi Kamarakórus is fellépett. A találkozón Varga Lajos író, újságíró tartott előadást a multiban. Ugyancsak novemberben járt a községben Hámor Vilmos író is.

Decemberben ingyenes gerincjógát tartottak, majd kézműves kreatív foglalkozást. A különböző rendezvények mellett természetesen a Rábagyöngye Kultúrcsoportnak, a Rábacsécsényi Kamarakórusnak és az iskolásoknak is teret ad a multiház.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közel félmilliárdos támogatás rábaközi és sokoróaljai önkormányzatoknak

Összesen közel félmilliárd forintos kormányzati támogatást kapnak Csorna, Kapuvár és Tét térségének önkormányzatai működőképességük javításához. Tovább olvasom