Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Végleg nyugdíjazzák a csornai jegyzőt

Távozik tisztségéből dr. Harsányi Ernő, Csorna jegyzője. Az állás betöltésére pályázatot ír ki az önkormányzat.
A csornai képviselő-testület mai ülésén tárgyalja dr. Harsányi Ernő jegyző közszolgálati jogviszonyának megszüntetését. Közös megegyezéssel. Ahogy az alpolgármester megjegyezte: „mindkét fél érdeke ez". Dr. Harsányi Ernő tizenhat évig dolgozott a csornai városházán. 2002-ben címzetes főjegyzőnek nevezték ki.
– Közös megegyezéssel bontjuk fel a jegyző úr közszolgálati jogviszonyát – tájékoztatott Gyopáros Alpár. – Harsányi Ernő nyugdíjasként tevékenykedett az utóbbi időben, így ő is szívesen vonul vissza végleg.
Azt hiszem, a frissítésre szükség van.
A jegyzői állás betöltésére pályázatot ír ki a képviselő-testület, ennek részleteit is mai ülésükön tárgyalják a képviselők. A pályázati eljárás és a beérkezett pályázatok elbírálása után várhatóan február közepén állhat munkába az új jegyző.
Dr. Harsányi Ernő jelenleg szabadságát tölti, a Kisalföld megkereste, hogy ossza meg emlékeit az elmúlt tizenhat év szakmai munkájáról. A jegyző erre ígéretet tett, egy későbbi időpontot jelölve meg.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Határőrtornyot állított udvarán

A minap egy győri cég óriásdaruja emelte végleges helyére azt az őrtornyot, melyet Németh Lajos vitnyédi vállalkozó a déli határszélről hozott a Rábaközbe. – A 18 méteres magasfigyelőből (mafi) eredeti helyén – Siklós környékén – egykor Tito embereit figyelték a magyar határőrök- mondta Németh Lajos, akinek vonzalma a történelmi tárgyak iránt már a '90-es évek elején megmutatkozott Tovább olvasom