Kisalföld logö

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 1°C | 13°C Még több cikk.

Vastag Csaba lesz a sztárvendég Szanyban

A hétvégén rendezik meg a községben a hagyományos búcsút és falunapot.
Péntek este tíz órakor a sportpályán az Acustic 69 zenekar műsorával nyitják meg a programsorozatot. Szombaton este 6 órakor az öregfiúk csapatának nosztalgia-futballmérkőzését láthatja a közönség.

Háromnegyed hétkor gyalogos zarándoklat indul a templom elől a Szent Anna-kápolnához. Este fél 8-kor térzene lesz a kápolnánál az Allegro Művészeti Alapiskola tanárainak közreműködésével. Nyolckor kezdődik a szentmise és gyertyás körmenet, melynek főcelebránsa Böjti Balázs újmisés atya. Este tíz órakor ismét a sportpályán lévő sátorban várják az érdeklődőket, DJ Zsugával és éjfél után Dévényi Tiborral.

Vasárnap délelőtt fél tízkor ünnepélyesen felvonják a zászlót a községháza előtt. A falunap megnyitóját 10 órakor tartják a Szent Anna-kápolnánál. Ezt követi az ünnepi szentmise, melyet Zsebedics József c. kanonok, plébános celebrál. A világi búcsút a helyi Bokréta néptáncegyüttes nyitja meg.

Délután 4 órakor a sportpályán a Szany–SVSE U19-es mérkőzést láthatják a nézők, a nagyszínpadon 5-kor kezdődik a színes program, ének- és táncműsorokkal. Este 9 órakor lép színpadra a falunap sztárvendége, Vastag Csaba. A napot bál zárja.

Hétfőn délután fél hattól a szanyiak búcsúján karaoke-show-ra várják a helyieket, majd este nyolctól a Jolly Joker együttes muzsikál.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A homoktövis-ültetvény mindenkié a falu szélén

Negyven évvel ezelőtt mérette ki hétvégi telkeknek a csornai tanács az egykori hercegi birtokot, Csatárimajort. Tovább olvasom