Kisalföld logö

2018. 07. 21. szombat - Dániel, Daniella 17°C | 30°C Még több cikk.

Városi ügyek sora a közgyűlés napirendjén

Április 18-án, hétfőn délután három órától ülésezik a város képviselő-testülete a városháza nagytermében.

Napirenden szerepel a Csornai Sport Egyesület tavalyi tevékenységéről szóló beszámoló és megismerik a képviselők a Szociális és Gyermekjóléti Központ 2010-es szakmai munkájával foglalkozó tájékoztatást. Zárszámadási rendeletet alkotnak az önkormányzat 2010-es gazdálkodásáról, illetve beszámolót hallgatnak meg a pénzügyi-gazdasági ellenőrzések tapasztalatairól.

Tárgyalnak a város 2011–2014-es közútfejlesztési koncepciójáról, meghatározzák az idei búcsúvásár időpontját, megállapítják a Csornahő kft. tavalyi mérlegét, felosztják a nyereséget és jóváhagyják a cég üzleti tervét. Döntenek a kft. fűtőművének átalakítását célzó pályázat benyújtásáról. Tájékoztatja a testületet munkájáról a Jószív kft., valamint a köztemetők rendjéről és a temetkezési tevékenységekről szóló rendeletet is módosítják. Napirenden lesz a település belterületének helyi építési szabályzatáról szóló rendelet módosítása, az önkormányzati tervtanács létrehozásáról és működési rendjéről szóló önkormányzati rendelet alkotása, a Margit Kórház önkormányzati biztosának jelentése.
Zárszámadási rendeletet alkotnak az önkormányzat 2010-es gazdálkodásáról, illetve beszámolót hallgatnak meg a pénzügyi-gazdasági ellenőrzések tapasztalatairól.

Határoznak a képviselők a Kossuth Lajos Szakiskola igazgatójának felmentéséről, a hóeltakarítási és síkosságmentesítési munkák tárgyában kötött vállalkozási szerződés megszüntetéséről. Kijelölik a létesítendő hulladéklerakó szigetek helyét, és meghallgatják a Vilmos park belvíz- és csapadékvíz-elvezető rendszere kiépítésének finanszírozásáról tartott egyeztető tárgyalásról szóló beszámolót és szó lesz a szociális földprogramban való részvételről.

Olvasóink írták

  • 2. trabantal 2011. április 16. 19:31
    „de legalább kiderült és élőben nézheted :D”
  • 1. KicsiCsíra 2011. április 16. 15:44
    „De jó, hogy a 3-4. sorból kell kikövetkeztetni melyik városról is vagyon szó :(”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Halászlé és versenyautók

Az immár harmadik alkalommal, ez évben III. Admiral Rábaköz Kupa néven megrendezett terepraliverseny… Tovább olvasom