Kisalföld logö

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 1°C | 12°C Még több cikk.

Városi ügyek a testületek előtt

A képviselők beszámolót hallgatnak meg hétfőn a védőnői szolgálat munkájáról, a Városi Művelődési Központ tevékenységéről, illetve módosítják költségvetési rendeletüket.
Turi György polgármester tájékoztatást ad a város költségvetésének eddig alakulásáról, illetve szó lesz a helyi adókból származó bevételekről.
Rendeletet alkotnak a vízdíjról, módosítják a fizető-parkolóhelyekről szóló rendeletüket, meghatározzák a helyi tűzoltóság teljesítménykövetelményeit, valamint pályázatot írnak ki a jegyzői állás betöltésére, miután várhatóan dr. Harsányi Ernő jegyző közszolgálati jogviszonyát közös megegyezéssel megszüntetik. Napirenden szerepel még a Máltai Szeretetszolgálattal kötendő megállapodás, a kistérségi társulás új tagjának felvétele, közterületek elnevezése, önkormányzati helyiségek bérbeadása, illetve ingatlan értékesítése. Tárgyal a plénum a Margit Kórház és az Országos Egészségbiztosítási Pénztár közti elszámolási vitáról is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Önkormányzati tiltakozás megoldáskereséssel

A rábaközi önkormányzatok felháborítónak tartják a Rekultív Kft. díjemelési szándékát. Nem tudják elfogadni, hogy január elsejétől közel 20 százalékkal kellene többet fizetni a szemétszállításért. Ha a települési képviselő-testületek nemet mondanak az emelésre, akkor a vállalat által javasolt és az önkormányzatok által elfogadott díj közti különbözetet a falvak költségvetéséből kell finanszírozni. Tovább olvasom