Kisalföld logö

2018. 07. 17. kedd - Endre, Elek 19°C | 28°C Még több cikk.

Valódi képviselet kell

Széplaki Tamás 31 éves agrármérnök indul a hatos számú választókerület szocialista képviselőjelöltjeként.
A jelölt szerint végre valódi képviselet jár a kapuvári választókerületnek. Dr. Horváth Ferenc, a szocialista párt kapuvári szervezetének vezetője sajtótájékoztatón mutatta be az MSZP országgyűlési képviselőjelöltjét a harmincegy éves Széplaki Tamás személyében. A fiatal agrármérnök feleségével és két gyermekével Nagycenken él, mint mondta, évek óta az első képviselőjelölt, aki a választókerület lakója. Tizenkét éve dolgozik a mezőgazdaságban, jól ismeri az ágazat problémáit. Széplaki Tamás hangsúlyozta: a környék adottságaiból kifolyólag a megújuló energiaforrások előállítása nemcsak új munkahelyeket teremtene a környéken, de a mezőgazdaságból élők lehetőségeit is javítaná.

A jelölt fontosnak tartja, hogy a választókerületnek, így Kapuvárnak is végre valódi képviselete legyen az Országgyűlésben. Úgy véli: a város inkább vesztese, mint nyertese volt a rendszerváltásnak. A képviselőjelölt szerint a körzet a turizmus fejlesztéséből profitálhatna leginkább, ehhez szükség van például a Fertő-parti kerékpárút rekonstrukciójára, kibővítésére a Dél-Rábaközig, valamint új határátkelők nyitására a térségben. Kiemelte az M85-ös és M86-os gyorsforgalmi utak mielőbbi megval ósításának szükségességét.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szívbeteg a kétéves Kitti

Lapunk munkatársával szemben is kissé elfogódottan viselkedett a két és fél éves kapuvári Horváth Kitti. Édesanyja szerint azonban nem mindig ilyen a kislány. Mozgékonysága ellenére már születésétől fogva beteg, szívén egy lyukat fedeztek fel az orvosok. A diagnózist a gyermek hathetes korában állították fel. Az édesanya elmondta: a kicsivel születésétől fogva problémák voltak. Tovább olvasom