Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 2°C | 7°C Még több cikk.

Választás - Csornán újranyomtatták az Összefogás ajánlóíveit

Az Összefogás szerint rossz jelöltállító szervezeti sorrend szerepelt az ajánlóíveken a csornai III. választókerületben. A hibát javították.
A kisalfold.hu úgy tudja, hogy a csornai III. választókerületben, az Összefogás képviselő jelöltjének megbízásából Keizler Kálmán vette volna át az ajánlóíveket tfőn reggel.

A helyi kampányfőnök azonban nem volt elégedett, a szövetséget alkotó pártok - nyomtatásban megjelenített - sorrendjével.

Ezt azonnal jelezte is a helyi választási irodánál. Itt mintegy másfél óra alatt újra kinyomtatták az íveket. A 200 darab, de már a helyes sorrendet tartalmazó lapokat délelőtt fél tizenegykor adták át.

Így az Összefogás is megkezdhette, az április országgyűlési választásokon való induláshoz a szükséges, minimum 500 ajánlás "begyűjtését".

Korábban írtuk:

"Szervezetlenségről és informatikai összeomlásról árulkodnak a hétfő reggeli tapasztalatok az ajánlóívek átvétele során" - olvasható az egyutt2014 oldalán.

A közlemény így folytatódik: "Az ellenzéki összefogás egyéni országgyűlési képviselő-jelöltjei az elmúlt órákban az egész országban megkezdték az ajánlóívek átvételét.

Sajnálatos, hogy többek között Vecsésen, Mezőtúron, Csornán és Pécsett az előzetesen hibátlanul leadott igénylőlapok adattartalmához képest, az egységes informatikai rendszer ellenére rossz jelöltállító szervezeti sorrend szerepelt az ajánlóíveken, ezzel lehetetlenítve el az ajánlásgyűjtés megkezdését az ellenzéki jelöltek számára.

Az ellenzéki összefogás pártjai azonnali hatállyal vizsgálatot kezdeményeznek és a választási szervekhez fordulnak" - olvasható a közleményben.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szinte csak uniós pénz jut beruházásokra

Tovább olvasom