Kisalföld logö

2017. 03. 28. kedd - Gedeon, Johanna 2°C | 18°C Még több cikk.

Ünnepi pénzre vártak a betörők

Vitnyéd az elmúlt hétvégén ünnepelte fennállása hétszázötvenedik évfordulóját.
A kétnapos ünnepség azonban egy kellemetlen epizóddal kezdődött, hiszen – egyelőre ismeretlen tettesek – betörtek a községháza épületébe. A tettes(ek) feltörték a hátsó bejárati ajtót, majd az irodákban kiforgatták az összes szekrényt, zsákmány után kutatva. Mivel a helyiségek közti ajtók is zárva voltak, az illetéktelen behatolók az összes zárat felfeszítették és az egyik irodában talált lemezszekrényt feltörve abból mintegy ötvenezer forintot vittek el. A rongálással okozott kár közel húszezer forint.

A kapuvári rendőrök véleménye szerint a behatolók, az ünnep kiadásaira gondolva, vélhetően sokkal több készpénzre számítottak. A betörés körülményeit a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja.
Szintén a jubileumi programok adtak alkalmat annak a tolvajnak, aki az ünnepi sokadalomból több kerékpárt lopott el. Az egyik bicikli tulajdonosa időben szólt a rendőröknek, akik rövid keresés után elfogták a tettest és több meglovasított kerékpárt is találtak nála.

A rendőrség a lakosság segítségét kéri egy illetéktelen bankkártyahasználat ügyében. Még a hónap elején a babóti óvodából loptak el egy táskát a benne lévő iratokkal és bankkártyákkal együtt. Az egyik kártyáról azóta közel kétszázezer forintot emeltek le. A rendőrség kéri a lakosság segítségét, hogy ha a képen látható személyt felismerik, jelezzék azt a Kapuvári Rendőrkapitányság illetékeseinek.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pótolták Csornán az ellopott zászlókat

Most a zászlótartókat magasabbra helyezték, illetve újakat tettek ki az eltulajdonítottak helyére. Tovább olvasom