Kisalföld logö

2017. 03. 23. csütörtök - Emőke 5°C | 19°C Még több cikk.

Ülést tart a képviselő-testület

A csornai önkormányzat képviselő-testülete csütörtökön délután két órától tartja júniusi rendes ülését a városháza nagytermében és a földhivatal munkájától a szociális bérlakás-finanszírozásra érkezett hitelajánlatokig sok mindenről tárgyal.
A csornai önkormányzat képviselő-testülete holnap délutáni ülésén a napirendi javaslat szerint megvitatja a Csornai Körzeti Földhivatal munkájáról, az önkormányzat és a földhivatal közötti együttműködés lehetőségeiről szóló tájékoztatót, továbbá az egyes helyi kötelező közszolgáltatások igénybevételéről, a közszolgáltatási díj alkalmazásának tapasztalatairól készült beszámolót.

Várhatóan jóváhagyja a testület a Csornai Középiskola, Kollégium, Alapfokú Művészetoktatási és Általános Iskola, Óvoda minőségirányítási, valamint pedagógiai és nevelési programját. Döntés várható a Városi Művelődési Központ igazgatójának megbízásáról és meghatározzák az önkormányzat által fenntartott nevelési-oktatási intézmények csoport- és osztálylétszámát.

Tárgyalnak a képviselők az önkormányzat idei költségvetésének módosításáról, és terítékre kerül a víz- és szennyvízszolgáltatás kistérségi rendszerben történő üzemeltetésének vizsgálati eredményéről készült jelentés. Rendeletet alkot a képviselő-testület a környezetvédelmi alap létrehozásáról, a talajterhelési díjról és a helyi közutak kezelésének szakmai szabályairól.

A napirendek között szerepel még a többcélú kistérségi társulási megállapodás jóváhagyása, a Vilmos Park Kft. társasági szerződésének módosítása, a Hunyadi-gimnázium rekonstrukciójához közbeszerzési eljárás megindítása, szociális bérlakás vásárlásának finanszírozására érkezett hitelajánlatok elbírálása.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A körjegyzőséghez a korrekt kapcsolat alapfeltétel

Két tapasztalt szakember szerint az önálló jegyzőségek helyett a falvak önkormányzatai által… Tovább olvasom