Kisalföld logö

2018. 01. 23. kedd - Zelma, Rajmund -2°C | 4°C Még több cikk.

Ülést tart a képviselő-testület

Csorna önkormányzatának képviselő-testülete csütörtökön délután két órakor tartja soros ülését a városháza nagytermében.
A napirendi javaslat szerint a testület megvitatja a város tavalyi közbiztonsági helyzetéről, a közbiztonság érdekében tett intézkedésekről és feladatokról, valamint a városi kincstár munkájáról, s az önkormányzat elmúlt évi gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatainak ellátásáról szóló beszámolókat.

Módosítják a képviselők a szociális igazgatásról és a szociális ellátások helyi szabályairól szóló rendeletet, s várhatóan elfogadják az önkormányzat és intézményei közbeszerzési szabályzatát. Megállapítja a plénum a Csornahő Kft. 2003. évi mérlegét és dönt a nyereség felosztásáról.

Az ülés témája lesz még a helyi önkormányzati rendeletek jogharmonizációs felülvizsgálata és intézményirányítói társulási megállapodás felmondásának kezdeményezése. Döntés várható a városi kincstár igazgatói pályázatának kiírásáról, és pályázat benyújtásáról a Margit Kórház részére címzett állami támogatáshoz. Továbbá elbírálják a képviselők a Széchenyi István Általános Iskola infrastrukturális fejlesztését célzó tervdokumentációk elkészítésére kiírt egyszerű közbeszerzési eljáráson érkezett ajánlatokat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Identitástudat és értékteremtés

Győri és csornai roma fiatalok találkoztak a hétvégén a csornai városi könyvtárban. Nyári László… Tovább olvasom