Kisalföld logö

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 1°C | 6°C Még több cikk.

Újra várja a hallgatókat a Nyugdíjas Akadémia Csornán

A csornai többcélú kistérségi társulás idén is megrendezi a tavaly nagy sikernek örvendő programsorozatát, a Nyugdíjas Akadémiát.
Az első előadás szeptember 26-án, szerdán délután négy órakor lesz a Városi Művelődési Központ színháztermében. Regisztrálni ugyanezen a napon három órától lehet az intézményben, ekkor kapják meg a hallgatók leckekönyveiket. A sorozatra közben is lehet jelentkezni, a tavalyihoz hasonlóan hat előadást tartanak a Nyugdíjas Akadémián.

Szeptember 26-án „Mert te nem vagy velem: a magány és a társas magány korfüggetlen dilemmája" címmel Heiter Róbert Gottfried premontrei prelátusi titkár tart előadást. Október 10-én Gregorits István mentőtiszt elsősegély-ismereteket ad át. Csorna az 1956-os forradalomban – a témáról Szalay Balázs csornai pedagógus, helytörténész október 24-én értekezik. A természetes gyógymódokról, az egészséges életről Varga Árpádné természetgyógyász november 7-én tájékoztatja a hallgatókat. Wass Albert: Hagyaték – ez lesz a címe Németh Péterné pedagógus november 21-i előadásának. És mégis mozog a Föld? mottóval dr. Mentes Gyula fizikus, az MTA doktora december 5-én zárja a Nyugdíjas Akadémia előadás-sorozatát.

Azok a hallgatók, akik mind a hat előadáson részt vesznek, a rendezvénysorozat zárógáláján sorsoláson vesznek részt, melyre a kistérségi társulás, valamint a rendezvénysorozat médiatámogatója, a Kisalföld napilap ajánlott fel ajándékokat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megalakult az új képviselő-testület

Mind a polgármester, mind a testület tagjai elégedettek az újonnan felállt bogyoszlói elöljáróság… Tovább olvasom