Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Újabb elbocsátások

Újabb dolgozóitól vált meg a Mofém Csorna Kft. tegnap. A nagy múltú vállalat több ütemben küldi el alkalmazottait, ezúttal a szerszámüzem munkásai távoztak.

Az elbocsátottak között van, aki harmincegy évig járt nap mint nap a gyárba. A távozni kényszerült dolgozók a Kisalföldnek elmondták, hogy legtöbbjüknek már megvan az elképzelése arról, hogy mihez kezdenek ezután. Lesz, aki a továbbiakban is Csornán keresi a kenyerét, de olyan is akad, aki csak Győrben talált munkát magának. Egyikük viszont mint vállalkozó próbál majd szerencsét a jövőben, de persze olyan dolgozó is van, aki a munkanélküliek keserű kenyerét eszi egy darabig. Bognár Sándor, Sopronnémeti polgármestere is kalapot emelt a Mofémnak, ő az üzemi tanács elnöki tisztét is betöltötte.
– Hosszú ideig voltunk kétségek között, de vártuk már, hogy a mi üzemünk mikor kerül sorra. A mai nappal az üzemi tanács is megszűnt, mivel ötven fő alá esett a létszám. A vállalat vezetői korrektül jártak el velünk szemben, de nem a mostani vezetés tehet arról, hogy ide jutott a Mofém. Megpróbálunk máshol boldogulni ezután, de az biztos, hogy nagyon nehéz lesz mindannyiunknak az újrakezdés – mondta végezetül Bognár Sándor.

Korábban:

Mofém: rendeződő sorok (2002.04.25.) >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Számítanak az önkéntesekre

Körzeti tűzoltóverseny volt szombaton Csornán. Az esemény jelentőségét emelte, hogy a Csornai… Tovább olvasom