Kisalföld logö

2017. 11. 20. hétfő - Jolán 3°C | 7°C Még több cikk.

Új vezető óvónő Kapuváron

Kapuvár képviselő-testülete legutóbbi ülésén Varga Endrénét választották meg a napközi otthonos óvoda vezetőjének.
A kapuvári óvodavezetői állást második alkalommal hirdette meg az önkormányzat, elsőre hárman pályáztak, másodízben két jelölt közül a vezetői megbízást Varga Endréné kapta meg, aki 2004. január 1-jétől 2008. június 30-ig irányítja az óvodák munkáját.

„ A pénzügyi helyzetünkön szeretnék segíteni a különböző pályázatokon való részvétellel. Ezen túl kiépített szakmai, emberi kapcsolataimat is szeretném mozgósítani az intézmény eredményes működéséért. Az udvar és környezet fejlesztése nemcsak pénzkérdés, de időigényes munka is" – mondta Varga Endréné.

Az új vezető másik fontos feladataként az önkormányzat négy évvel ezelőtti döntéséből fakadóan az óvodák nívós integrálását emelte ki. Kapuváron a négy tagintézmény a város négy különböző pontján található. Ez összesen 14 óvodai csoportot jelent 56 dolgozóval, ezért fontos feladat a munkaszervezés, a dolgozókkal való kapcsolattartás folyamatossá, hatékonnyá, élővé tétele. Kidolgozzák a tagintézmények egységes programját is, ám ebben minden tagóvoda megőrizheti az eddig jól bevált gyakorlatát. A dokumentum a Kapuvári óvodai nevelési program nevet kapja.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A vezetők lemondását követelik

Több támogatást kérnek és a kisebbségi önkormányzat vezetőinek lemondását követelik azok a csornai… Tovább olvasom