Kisalföld logö

2017. 03. 23. csütörtök - Emőke 5°C | 19°C Még több cikk.

Új üzletház Csornán

Új bevásárlóközpont épül Csornán, a Vilmos parkban. A benne kialakított üzletek várhatóan jövő év tavaszától fogadják a vásárlókat. Az építtető Németh-Tres Kft. nyolc éve vásárolta meg a te rületet az önkormányzattól, és idén áprilisban kezdtek hozzá az építkezéshez.
A cégnek ez az első hasonló jellegű, komoly beru házása, a költségei többtíz millió forintra rúgnak. Az építkezés részleteit és a házat Németh Ferenc ügyvezető igazgató mutatta be a Kisalföldnek. – Az épület közel ötszáz négyzetméteres, a felső szinten garzon lakásokat helyezünk el, melyek hasznosításáról még gondol kodunk.

Több elképzelésünk is van, ilyen például egy ifjúsági szálló kialakítása, vagy szolgálati lakások az ott dolgozók részére. Az alsó részben üzlethelyiségek lesznek, úgy terveztük, hogy ti zenöt darab. Ezek mérete a tizennyolctól a hatvan négyzetmé teresig terjed, sőt száz négyzetméterig mobilizálhatók a helyisé gek a falak mozgatásával.
Németh Ferenc azt is elárulta, hogy az üzletek egy kivételével elkeltek, és a legkülönbözőbb vállalkozások működtetik majd őket. Lesz például fodrászat, szerszámkereskedés és vendéglátó egység is. A butikokat és üzleteket várhatóan decemberben ad ják át, melyek aztán jövő év tavaszától fogadják a vásárlókat. Megközelítésükre a Kis-Csornát a piactérrel összekötő szervízú ton lesz lehetőség. A falak színén még gondolkodnak a befek tetők és minden bizonnyal valamilyen fantázianevet is kitalál nak a bevásárló központ számára.

A tulajdonosok szerint az üz letházban hatvan-száz ember találhat munkát magának. Németh Ferenc a jövőről szólva elmondta, hogy rövidesen megkezdik a beruházás „B„ változatának kivitelezését is. Ez szin tén egy üzletház lesz a már felépített központ szomszédságában, és tükörképe lesz az első épületnek. A tervek szerint ebben egy autószalon is helyet kapna, valamint egy nagyobb területű ven déglátóipari egység is. Cs. Kovács Attila fotó a rábaköz folderen: Németh Ferenc: „Rövidesen hozzá kezdünk a B- változat kivitelezéséhez."
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több szennyvíz kellene

Június vége helyett szeptember végére fejeződik be a csatornázás
hat tóközi és rábaközi… Tovább olvasom