Kisalföld logö

2017. 03. 29. szerda - Auguszta 5°C | 21°C Még több cikk.

Új jegyző jött Csornára

Öttevényről „igazolt" jegyzőt a csornai önkormányzat. Németh Dóra december közepétől felel a városháza törvényes működéséért. Mint mondta, először áttekinti a polgármesteri hivatal működését és ha kell, átszervez.

Bemutatkozott Csorna új jegyzője a csütörtöki képviselő-testületi ülésen. Németh Dóra december 15-től irányítja a polgármesteri hivatal munkáját. Korábban Öttevényen, azelőtt pedig egy Zala megyei településen dolgozott hasonló munkakörben. Tevékenykedett az államigazgatásban is, a megyei egészségbiztosítónál, illetve a Magyar Államkincstárnál. Az új jegyző ígérte: a polgármesteri hivatal feladatainak és munkaköreinek áttekintése után, amennyiben szükséges, javaslatot tesz az átszervezésre, illetve a struktúra változtatására.

Németh Dóra jegyző határozottságot, szigorúságot és igazságot ígért.
Németh Dóra jegyző határozottságot, szigorúságot és igazságot ígért.

Németh Dóra kifejtette: azt szeretné, ha a hivatali dolgozóknak pontosan körülhatárolt, egyértelmű és azonos leterheltséget jelentő feladatuk lenne. Szakmai munkájával kapcsolatban a következő célokat fogalmazta meg: a jogszabályok által előírt feladatok szakértő és határidőben való elvégzését, megfelelést a képviselő-testületnek, a felettes hatóságoknak, és együttműködést az országgyűlési képviselővel.

– Célom, hogy munkánkat a helyiek és a helyi vállalkozások megelégedésére, rugalmasan, partneri viszonyban láthassuk el. Olyan kollektívát akarok kialakítani, amely ha kell, önállóan, ha kell, csapatban tud dolgozni – jelentette ki Németh Dóra. Hozzátette: határozottnak, optimistának és nyitottnak tartja magát, aki szigorú, de igazságos is. Csornai kinevezését eddigi szakmai munkájának visszaigazolásaként értékeli.

A csornai önkormányzat azért keresett jegyzőt, mert Németh Dóra elődjével, dr. Horváth Etelkával közös megegyezéssel november elején szerződést bontott az új városvezetés.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tovább nő a Kapuvári járás

Tovább olvasom