Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Új igazgatója lesz a csornai kincstárnak

Hamarosan új igazgatója lesz Csornán a Városi Kincstárnak, mivel az önkormányzat képviselő-testülete a múlt heti ülésén többek között arról is döntött, hogy pályázatot ír ki a posztra.
A csornai képviselő-testület a múlt csütörtöki ülésén elfogadta a Városi Kincstár munkájáról, valamint az önkormányzat tavalyi gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatainak ellátásáról szóló beszámolót. Módosította a szociális igazgatásról és a szociális ellátások helyi szabályairól szóló rendeletet.

A Csornahő mérlege

Elfogadták a képviselők az önkormányzat és intézményei közbeszerzési szabályzatát, megállapították a Csornahő Kft. 2003. évi mérlegét, döntöttek a nyereség felosztásáról és jóváhagyták a helyi önkormányzati rendeletek jogharmonizációs felülvizsgálatát.

Saját erő nincsen

Hozzájárultak a Margit Kórház és Rendelőintézet rekonstrukciójának címzett támogatásos megvalósításához. E beruházáshoz saját erő nem áll rendelkezésre, így annak teljes bekerülési költségére pályázatot nyújtanak be. Azt is határozatban rögzítették, hogy a Kórház címzett támogatással megépítendő épületszárnyának diagnosztikai eszközigényét céltámogatási pályázat benyújtásával kívánják kielégíteni. Egyúttal hozzájárultak a képviselők ahhoz is, hogy a céltámogatás útján be nem szerezhető eszközök és berendezések biztosítása érdekében a Margit Kórház külső befektetőt vonjon be.

A jelenlegi vezető nyugdíjba vonulása miatt pályázatot írnak ki a Városi Kincstár igazgatói posztjára. Egyben megválasztották az intézményvezetői álláshelyre beérkező pályázatok elbírálásának előkészítéséért felelős szakmai szakértői bizottságot.

A szakmai bizottság

Ennek elnöke Nagy Zsoltné pénzügyi csoportvezető, képviselőtagjai Kertész Károly, Háncs Károly és Maurer János. Eredményesnek nyilvánította a testület a Széchenyi-iskola infrastrukturális fejlesztését célzó tervdokumentációk elkészítésére lefolytatott tárgyalás nélküli közbeszerzési eljárást. Az eljárás nyertese a budapesti NRZST Építészműhely Kft. lett. Az ülés utolsó napirendjeként határoztak a „SZAK 2004" közoktatási pályázatok benyújtásáról.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyelőre nem nyithat ki a kapuvári strand

Idén biztosan nem nyit ki május elsején a kapuvári strand. A fenntartó Ras Kft. nem tervezett, ám… Tovább olvasom