Kisalföld logö

2017. 10. 24. kedd - Salamon 9°C | 13°C Még több cikk.

Új évad Csornán a Turay Ida Színházzal

Bencze Ilonát, Hűvösvölgyi Ildikót, Kállai Borit, Keresztes Ildikót, Pásztor Erzsit, Benkő Pétert, Dunai Tamást, Mikó Istvánt, Nagy Gábort és Szacsvay Lászlót is láthatja a következő színházi évadban a csornai közönség. A Városi Művelődési Központban már készülnek az előadásokra.
A szeptemberi, új színházi évadra készül a csornai Városi Művelődési Központ. Szalayné Galambosi Tímea, az intézmény igazgatója a Kisalföldnek elmondta: a 2012–2013-as évadban is a Turay Ida Színház vendégszerepel majd a városban.

– A társulat magas művészi színvonalú, változatos műfajú előadásaival az elmúlt két esztendőben, úgy érzem, meghódította a csornai közönséget – fogalmazott a város kulturális életének alakításáért felelős szakember. – Elmondásuk szerint a művészek is örömmel jönnek hozzánk, mert „jó a közönség", kellemes hangulatban tudnak nálunk játszani. Az évad öt plusz egyes sorozatában színpadunkon eddig nem látott, új műfajok is megjelennek, melyeket kíváncsian várunk.

A fotó a Maga lesz a férjem című darabban Szacsvay Lászlót és Hűvösvölgyi Ildikót örökíti meg. Ők is jönnek Csornára.
A fotó a Maga lesz a férjem című darabban Szacsvay Lászlót és Hűvösvölgyi Ildikót örökíti meg. Ők is jönnek Csornára.

Szalayné Galambosi Tímea hozzátette: A holló árnyékában című történelmi krimi Hunyadi Mátyás udvarába repíti majd vissza a nézőt, Paul Portner Hajmeresztő című darabjában egy bűnügyi társasjáték aktív részesei lehetnek. Szellem a spájzban címmel egy, a Lövérekben játszódó kísértetkomédiát is láthatnak az érdeklődők, melyet egy soproni legenda ihletett.

– A hagyományos színházi műfajokból is igyekeztünk a legjobbakat kiválasztani – jegyezte meg az igazgató. – Megtekinthetjük majd a Van, aki forrón szereti című musicalt, a Maga lesz a férjem című zenés vígjátékot és Huszka Jenő Mária főhadnagy című nagyoperettjét. Olyan kiváló művészekkel találkozhatunk majd városunkban, mint Bencze Ilona, Hűvösvölgyi Ildikó, Kállai Bori, Keresztes Ildikó, Pásztor Erzsi, Benkő Péter, Dunai Tamás, Mikó István, Nagy Gábor és Szacsvay László. Remélem, hogy e sokszínű választékból minden színházkedvelő megtalálja a neki tetsző előadást. Aki mindegyiket megnézné, annak a bérlet vásárlását ajánljuk, mert ezzel többféle kedvezményt is biztosít a Turay Ida Színház. A bérleteket már árusítjuk, bővebb információval a Városi Művelődési Központban szolgálunk.

Olvasóink írták

  • 1. Orfeusz 2012. augusztus 30. 18:25
    „Sopron után Csorna. Van az a pénz...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Külföldi meghívásokat kaptak a csornaiak

Négy nemzet találkozott a közelmúltban Csorna német testvérvárosában. Sinzingben a házigazdák a… Tovább olvasom