Kisalföld logö

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda 0°C | 7°C Még több cikk.

Ügyvédet keresnek Csornán

A város képviselő-testülete a közelmúltban szerződést bontott az önkormányzat jogi képviseletét ellátó ügyvédi irodával.

A legutóbbi ülésen tárgyaltak új iroda megbízásáról. A jogi és ügyrendi bizottság feladata lesz, hogy árajánlatokat kérjen a jogi képviselet ellátására. A bizottság tárgyal majd az ajánlatadókkal és a szeptemberi ülésre döntési javaslatot nyújt be. A döntésig a korábbi iroda látja el a feladatot.

Olvasóink írták

 • 20. merzsebet 2011. augusztus 15. 20:51
  „Andor újra olvasd el a hozzászólásodat (15)...mikor beperelte AZ ÖNKORMÁNYZATOT A FIA ÁLTAL.,,,
  Nem perelte be /fontolgatja de nem tette meg/,tudod ennek mekkora híre lett volna,mikor mindig arról papolnak hogy kevés az eklézsia.
  Már letettem róla hogy választ kapok a kérdésemre.”
 • 19. andor47 2011. augusztus 14. 21:15
  „Merzsebet, nézd meg a csornai honlapon a klépviselő testület 2010. decemberi jegyzőkönyvének 37-39 oldalát. Különösen ajánlom a 39. oldal azon részét, amely azt tartalmazza, hogy "Dr. Turi György elmondja, ezt az ügyet jogi útra fogja terelni".”
 • 18. merzsebet 2011. augusztus 13. 21:51
  „ValóSág a kérdésemre még nem válaszoltál.Ne aggódj még nem nőt meg a gyermekem /és kettő van /.Mint említettem a kicsi nemrég született.Nem vagyok bent a testületbe.És nem is szeretnék.
  A kérdésem a következő és utoljára:1.miért nem zavarta a testületet 5 évig az összeférhetetlenség?.
  2.Mikor perelte be az önkormányzatot a fia által a polgármester az elmaradt pénzéért.
  A polgármester meg nem az enyém hanem a tied is meg a városé is .Mert megválasztották,de megint nem ez volt a téma.De bele kéne nyugodni..Te nem tudod hogy a kérdésre válaszolni kell.Hanyas vagy ? Mi 78- és 80.
  És ez a Valóság.De benned kételkedem.”
 • 17. ValóSág 2011. augusztus 13. 15:27
  „Nevetséges vagy merzsebet!
  Te hol élsz? Azóta vagy ilyen aktív mióta beválasztottak a testületbe! Előtte hol voltál? Hangodat nem lehetett hallani! Mi van felnőtt a gyermeked s, hogy ennyire ráérsz? Látom nem hagysz ki egy fórumtémát sem, hogy fényesítsd kedvenc polgármestered bundáját!”
 • 16. merzsebet 2011. augusztus 13. 13:22
  „andor47 hol élsz hogy hülyeségeket beszélsz?.Csornán nem az biztos!Mikor perelte be?Tudtommal semmikor.Minden kimondott és leírt nyilatkozatért vállalni kell a felelősséget.Még ha anonim is.Főleg ha valaki 47 .
  A város ügyvédjének a város érdekeit kell képviselni ebben egyet értünk.Azt is csinálta,nem véletlenül köszönte meg a KDNP frakció vezetője a munkáját./csornai csatorna egyenes adásban közvetítette/.Hogy utána másként gondolták az az ő dolguk.Várjuk meg az új ügyvédet és a munkáját,majd akkor legyen vélemény.
  Kívánom hogy a város kapjon egy jó ügyvédi irodát.Most azon dolgoznak.REMÉLEM.”
 • 15. andor47 2011. augusztus 13. 12:16
  „Tökéletesen megfogtad a lényeget "Köszörűs", de nem úgy ahogyan szeretted volna. A város ügyvédjének a város érdekeit kell védenie, és nem a polgármester érdekeit. A város és a polgármester érdekei nem mindig esnek egybe. Lásd például azt az ügyet, amikor a Turi beperelte a saját városát, mert úgy gondolta, hogy több fizetéskiegészítés járna neki (szabadságmegváltás ügy). A fiú védje apját, de ne közpénzen, és ne a város érdekei ellen!”
 • 14. Köszörűs 2011. augusztus 13. 05:20
  „Dr. Turi György Csorna város polgármestere.
  Polgármester a település megszemélyesítője.
  A fiú védi apját, és szülővárosát.
  Mi itt a probléma?”
 • 13. Józan 2011. augusztus 12. 22:48
  „Csak egy apró adalék! Dr. Biczi és és dr. Turi ügyvéd urak egészen közeli rokonságban állnak. És ki az, aki a nagybátyja illetve az apja érdekeit nem képviselné? Ez nem is elvárható! De baromi etikátlan!
  Merzsébetnek üzenem: azért nem minden honlap arany, ami fénylik! Láttam én már profi ügyvédet, fényes honlap nélkül is!”
 • 12. merzsebet 2011. augusztus 11. 20:44
  „ValóSág ...nem ismerem köszörűst csak egyet értek vele.Nem esem hasra ,csak megnéztem!Mindenhez hozzá
  kell szólnod még akkor is ha nincs mit mondanod?
  Mi van 1120-nak be kell segíteni?.A kérdésemre nem tőled kértem a választ ,illetve nem is kértem,de érdekelne!
  Konkrétan miért most tiltakoznak és nem 5 évvel ezelőtt?”
 • 11. ValóSág 2011. augusztus 11. 20:21
  „Kedves merzsebet!

  Nagyon nyalizol köszörűsnek.
  Nem kell ám hasra esni a Biczi Tuzsony ügyvédi iroda honlapjától!
  Több száz olyan van a a neten! Rosszakat ütöttél be!”
 • 10. merzsebet 2011. augusztus 11. 19:13
  „8-nak Oké, értem.És szerintem Köszörűs is érti.
  Csak azt nem/mármint én/ ,miért 5 év után jöttek rá hogy összeférhetetlen.Gyakorlatilag megszavazták azok akik most is képviselők.És lőn világosság?
  Ez költői kérdés volt.Kívánok egy jó és sikeres ügyvédi irodát a városnak,eredményes ügyvédekkel.”
 • 9. Köszörűs 2011. augusztus 11. 19:01
  „Ehhh !
  Akár ki lesz is az új ügyvéd, nem adok neki egy hetet sem és Csornaszerte már mindenki tudni véli, hogy ő kinek a kicsodája, kihez milyen módon kötődik.”
 • 8. 1120 2011. augusztus 11. 16:57
  „2. és 3.-nak!

  Ti nem értitek, hogy mi a gond, mi? Hát csak az, hogy ha van összeférhetetlen és elfogadhatatlan kapcsolat egy város meg a város ügyeit képviselő ügyvédi iroda között, akkor az az, hogy az elsőnek a polgármestere egyben az apja is a második vezetőjének!
  Nem az a szégyenletes, hogy ezentúl ez (végre valahára) megszűnik, hanem az, hogy ez a dolog 5 éven keresztül egyáltalán így működhetett! NEM jobboldali politikus mondotta vala: "Nem elég tisztességesnek lenni, de annak is kell látszani!"
  És akkor mi van, ha már a látszattal sem törődik valaki...?!”
 • 7. mazsi 2011. augusztus 11. 16:29
  „akárki is a legjobb árajánlatot kell figyelembe venni//!!!!!”
 • 6. andor47 2011. augusztus 11. 12:10
  „Persze az is lehet, hogy én tévedek, és a Turi fiánál nincs jobb ügyvéd az országban. :-)”
 • 5. andor47 2011. augusztus 11. 11:56
  „Azért, hogy tisztán lássunk; Csorna jogi ügyeit nem a "Biczi és Tuzson Ügyvédi Iroda" , hanem a Turi fia intézte, csak, hogy ne legyen annyira irritáló, hogy a saját fiát bízta meg, a fiatal Turi a Biczi és Tuzson Irodán keresztül intézte az ügyeket. Ennyi a lényeg. Az, hogy ki egy önkoprmányzat ügyvédje, az nem politikai, hanem szakmai kérdés, nem kellene a politikát belekeverni. Eddig politikai kérdés volt, mert a polgármester a saját fiát "neveztette ki", ezen túl már szakmai lesz, mert nem rokoni alapon választanak jogi szakembert. Bárki lesz is az új ügyvéd a Turi hívei biztos szidni fogják, valószínüleg a Kisalföld fórumain keresztül is, de nem ez számít, hanem a szakmai hozzáértés.”
 • 4. merzsebet 2011. augusztus 10. 21:28
  „Bocs helyesen :Biczi és Tuzson Ügyvédi Iroda”
 • 3. merzsebet 2011. augusztus 10. 21:15
  „hajracsorna és mindenkinek aki hülyeségeket ír és terjeszt kérem üssétek be
  Biczi és Tuzsor Űgyvédi Iroda.Én megnéztem,és kíváncsiságból beütöttem egy-két győri ügyvéd honlapját is. Hát volt különbség.
  Én azokra lennék kíváncsi akik jelentkeznek.Főleg az árajánlatra.
  Köszörűsnél van a pont.”
 • 2. Köszörűs 2011. augusztus 10. 20:14
  „hajracsorna !

  Minden elképzelhető.
  És mindennek az ellenkezője is.
  Főleg egy olyan testületben, ahol a polgármester kisebbségbe került a hatalomtól megmámorosodott Fideszista fiukkal szemben.

  Hajrá EcoSolifer !”
 • 1. hajracsorna 2011. augusztus 10. 18:02
  „Így már értem, hogy miért háborúzik Turi Gyurka a Fidesszel: a "kisgyurkáék" szűre kitéve? Minden világos: elvették a fiam kenyerét, hát bosszút állok mindenkin (nem nézve, mi a város érdeke, vagy épp ellenérdeke?). Csak nehogy a kórház, az elkerülő, a napelemgyár, meg még ki tudja milyen projektek szívják meg ezt is, ha netán Csorna polgármestere emiatt betenne nekik. Talán van annyi esze, hogy nem.

  Hajrá Csorna!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szépkorúak köszöntése Cirákon és Kónyban

Cirákon a legidősebb lakóját, Németh Béláné Erzsi nénit köszöntötték a a helybeliek 90.… Tovább olvasom