Kisalföld logö

2017. 08. 22. kedd - Menyhért, Mirjam 12°C | 23°C Még több cikk.

Ügyességi autóverseny – negyedszer a Rábaközben

Vasárnap (szeptember 16-án, délelőtt tíz órakor) az ipartelepi úton mutatják be ügyességüket a BMW-autóklub tagjai.
Az országos szövetség megyei vezetőjétől, Erdős Ferenctől megtudtuk, a hazai klub negyedik alkalommal tart összejövetelt a Rábaközben, a jövő hétvégén Fertődön. Az autóstalálkozókon a szervezők által rendezett ügyességi versenyeken, túrákon és bemutatókon vesznek részt a klub tagjai, ennek egyik állomása lesz a kapuvári ügyességi verseny.

– A magyarországi klub a maga 1962-es alapításával az egyik legrégebbi ilyen jellegű szervezet – beszélt a kezdetekről Erdős Ferenc. Az eltelt években a megyei szervezeteket erősítették, ennek egyik első hírmondója a kisalföldi klub. Működésükre jellemző, hogy idén Agárdon a magyarok rendezték a BMW-klubok nemzetközi találkozóját.

– Tagjainkat elsősorban a márka, az autóshagyományok iránti hűség jellemzi – mondta a megyei klubvezető. Erdős Ferenc hangsúlyozta, úgy tűnik, a napjainkra komoly technikai sporthagyományokkal rendelkező Kapuvár újabb autósprogram otthonává válhat. – A lassan ötéves múltra visszatekintő Rábaköz-kupa helyi szervezőivel egyeztetve felmerült egy jövő májusi közös program is, ahol a magyar klub tagjai bemutatóval kedveskedhetnének a tereprali közönségének. A következő hónapokban dolgozzuk ki e nagyszabású program részleteit – jelentette ki Erdős Ferenc.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Géphiba miatt nem volt tűzeset

Az aratás előtt csaknem 3000 gépet ellenőriztek a katasztrófavédelmi szakemberek több mint 70… Tovább olvasom