Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 8°C Még több cikk.

Tűzoltópróba: csornai önkéntesek a legjobbak

Markotabödögén rendezték meg szombaton a körzet önkéntes és létesítményi tűzoltó-egyesületeinek versenyét.

Huszonkét település ötvenhat raja vállalta a megmérettetést, a legjobbakat minden kategóriában külön díjazták. A legeredményesebben a csornai önkéntesek szerepeltek. Az önkéntes tűzoltók évente egyszer mérik össze tudásukat, és ilyenkor mutatják be az egyesületek technikai fejlesztéseiket is. A katasztrófavédelmi szakemberek szerint szükség van arra, hogy a községi csoportok bevethetők legyenek, hiszen sokszor veszik igénybe segítségüket. A markotabödögei versenyen nemcsak a felnőttek birkóztak a sugárcsövekkel, hanem külön csapatban indultak a gyerekek is. A verseny után a megalakulásának 125. évfordulóját ünneplő helyi önkéntes egyesületet köszöntötték a résztvevők.

Fotó: Cs. K. A.
Fotó: Cs. K. A.

Olvasóink írták

 • 7. lakatos 2010. május 26. 18:00
  „Ezen a linken megtekinthetőek a képek!! http://www.inforabakoz.hu/szorakozonegyed/programbeszamolok/szorakozas/csorna_korzeti_ote_verseny_markotabodoge-2010_05_22/”
 • 6. ogre 2010. május 26. 06:43
  „Én nem akarom megbántani a cikk íróját, (de rá jellemző módon) ekkora eseményről 1 képet biggyeszt a cikk mellé. Nem tudom mi lehet az oka? Lehet, hogy egy fénykép készítésére alkalmas McDonald´s-os fényképezőgépe van!?”
 • 5. Hamutipró 2010. május 25. 19:53
  „4. Moo!
  Köszi az infót! Megtaláltam őket.Az Én fiam, és a csapataim is hasonlóan éreznek.”
 • 4. Moo 2010. május 25. 19:04
  „2.www. inforabakoz.hu - nagyon sok fotó van ott.
  Részt vett a gyermekem is, nagyon jó élményekkel gazdagodott, mind az edzéseken, mind a versenyen. Köszönet érte a szervezőknek, felkészítőknek!”
 • 3. enzso 2010. május 25. 19:03
  „A fotókat én is nagyon hiányolom!!!!!!:S”
 • 2. Hamutipró 2010. május 25. 15:55
  „Nem találok fotókat az eseményről, pedig kíváncsi lennék rájuk! Valaki tud segíteni?”
 • 1. Dörgés 2010. május 24. 20:38
  „"A katasztrófavédelmi szakemberek szerint szükség van arra, hogy a községi csoportok bevethetők legyenek, hiszen sokszor veszik igénybe segítségüket"
  Inkább a tűzoltók és a tűzoltóság... Mert a híres katasztrófavédelem csak értékel, és statisztikát gyárt mindenről, amihez nem is ért (még egyet sem láttam oltani vagy menteni, homokzsákot rakni.) És szerintem a tűzoltók becsülik legjobban az önkéntes tűzoltókat. Hisz nem egyszer együtt kell küzdeni, sőt sokszor rájuk kell és lehet, egyedül támaszkodni, ha ember kell, ha segítség kell. Minden önkéntesnek gratula és köszönet mindenért.
  Ezt a katasztrófavédelmis szót igen erőltetik...csak simán tűzoltók.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Páli–Zabar motoros-túraverseny GPS nélkül

Szombaton reggel startolt el Páliból a Páli–Zabar tájékozódási motoros-túraverseny.… Tovább olvasom