Kisalföld logö

2017. 11. 21. kedd - Olivér 3°C | 9°C Még több cikk.

Tűz Rábacsécsényben

Rábacsécsényben egy családi ház melléképülete lángra kapott, amely 150–200 négyzetméteren lángolt.
Rácz Imre alezredes, csornai tűzoltóparancsnok elmondta: a riasztások egy részében tévesen adták meg a meggyulladt épület jellegét, volt, hogy sertéstelepet jelentettek. Mivel kiemelt fokozatú tűzesetről volt szó, Csornáról és Győrből is két-két autó tizenöt tűzoltóval érkezett a helyszínre. Itt derült ki, hogy a Szent Imre utca egyik házánál a családi házzal egybeépített melléképület gyulladt meg. A tűzoltók elmondása szerint 150–200 négyzetméteren lángolt a használaton kívüli fa épületrész.

A tűz már veszélyeztette a családi házat és a mellette lévő géptárolót is. Az épületrész végül teljesen megsemmisült, a tulajdonos elmondása szerint mintegy három-négy millió forint kárt okozva.
A tűz keletkezésének körülményeit a tűzoltóság szakértők bevonásával vizsgálja.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hiba vagy szabálysértés?

A sok csapadék nem kis fejtörést okoz a Pannon-Víz rt. csornai üzemmérnöksége dolgozóinak. A korábbi, naponta átlagosan 1300 köbméter mennyiséggel szemben 3600 köbméter szennyvíz kerül Csornán a vákuumos csatornarendszerbe. Azért, hogy a szolgáltatás fenntartható legyen, szippantós gépkocsikkal is szállítani kell a szennyvizet. Tovább olvasom