Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Tragikus háztűz Csornán

Egy idős asszony halt meg füstmérgezésben Csornán, miután egy családi ház hálószobája kigyulladt, ismeretlen okokból.
Rácz Imre alezredes, csornai tűzoltóparancsnok a Kisalföldnek elmondta: szerdán hajnali fél öt után nem sokkal kapták a riasztást, hogy járókelők a ház ablakából füstöt látnak kiszivárogni. A helyszínre érkező tűzoltók behatoltak a lakásba, miközben a mentők és a rendőrség is megérkezett a Béke utcába. A tüzet hamarosan sikerült eloltani, a lángok nem terjedtek a szobán túl, de a ház lakójának, egy 97 esztendős, egyedül élő asszonynak az életét nem sikerült megmenteni. Az első orvosi vélemény szerint füstmérgezésben halt meg.

A Csornai Rendőrkapitányságon megtudtuk: közigazgatási eljárás keretében vizsgálják a tragédia körülményeit. A helyszínen talált nyomok elsődleges vizsgálata alapján idegenkezűség nem merült fel. A rendőrök meghallgatták a szomszédokat és a környéken lakókat, de a tűzzel kapcsolatban senki nem tudott információval szolgálni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bogyoszlón is az iskola sorsa a tét

Sebestyén Katalin a csornai Martincsevics Károly Városi Könyvtár igazgatójaként az elmúlt évben nyugdíjba vonult. Ám ahelyett, hogy kipihenné az elmúlt évtizedek fáradalmait, újabb nagy feladatot vállalt, miután tavaly októberben szülőfalujában, Bogyoszlón polgármesterré választották. Most komoly döntések előkészítésén dolgozik. Tovább olvasom