Kisalföld logö

2018. 07. 16. hétfő - Valter 17°C | 28°C Még több cikk.

Továbbképzés pályázati forrásból

Nyertes pályázatból végzi munkatársai továbbképzését a Margit Kórház. A százszázalékos támogatottságú pályázaton mintegy 25,5 millió forintot nyert az intézmény, melyet a szakdolgozók továbbképzésére fordíthatnak.
– Napjainkban komoly stressznek vannak kitéve munkatársaim, ennek mindennapos kezelése felkészült dolgozókat kíván. Ehhez járul hozzá az említett pályázat – mondta dr. Winiczai Zoltán igazgató főorvos. A programban – mely nemrég kezdődött és egy éven át tart – a kórház 108 munkatársa vesz részt. A stresszkezelés és regenerációs kompetenciafejlesztő tanfolyam nagy jelentőségű az intézmény dolgozói számára, ugyanis 35 kreditpontot biztosít a képzésben részt vevőknek. A regenerálódáson túl a tanfolyam segítséget nyújt a kommunikációs készség fejlesztésében, aminek a beteg ellátásában nagy hasznát veszik a dolgozók.

A pályázat további fedezetet nyújt 2 gyógytornásznak a McKenzie-tanfolyam elvégzéséhez, 2 ápoló emelt szintű szakképzéséhez, valamint 1 diabetológiai szakápoló szakképzéséhez.

Az intézményvezető hangsúlyozta, a stresszkezelés és a különböző tanfolyamok elvégzése hosszú távon a helyi munka még magasabb szintű elvégzését jelenti, aminek így a betegek látják előnyeit. – Ezzel a pályázattal is intézményünk dolgozóinak jövőképét erősítjük, kis csapatunk van, de talán épp ez a csornai kórház erőssége – tette hozzá Winiczai főorvos.

A kórház jövőjéről szólva elmondta, bízik a rehabilitációs pályázat sikerében, mely a következő lépés a sokat látott intézmény fejlesztései közt.

Olvasóink írták

  • 1. phalm2010 2011. szeptember 12. 22:21
    „A stesszkezelő tanfolyamot elsősorban a vezetőségnek tenném KÖTELEZŐVÉ,majd másodsorban az orvosoknak.A középkáderek alig veszik hasznát,ugyanis kényszerhelyzetben vannak a feletteseikkel szemben!Sajna ez így van bármelyik munkahelyen! Emeljék az egészségügyi dolgozók fizetését legalább háromszorosára,aztán "stresszmentesen" végzik továbbra is a munkájukat! A fizetésük a béka s.....e alatt van!! KATASZTRÓFÁLIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ezen kellene javítani,nem ilyen drága tanfolyamokra "kényszeríteni" ,kötelezni a dolgozókat!!! Hajrá :ASSZERTIVITÁS”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

VV Gergő és VV Peti a Facebookon (is) nyomul: Ön szerint beszavazzák a két srácot?

A Való Világ 5. két megyei játékos jelöltje, a kapuvári VV Gergő és a győri VV Peti is elkezdte… Tovább olvasom