Kisalföld logö

2017. 07. 23. vasárnap - Lenke 20°C | 33°C Még több cikk.

Tornacsarnok az új kultúrházban

Pénteken adták át a közel harmincmillió forintból felújított osli kultúrházat. Ebben tornacsarnok és más helyiségek is várják a kikapcsolódni vágyókat.
Pénteken avatták fel a felerészben pályázati forrásból felújított osli művelődési házat. A beruházás 29,5 millió forintba került. Érdekesség, hogy egy helyi vállalkozó több mint egymillió forinttal járult hozzá az osli kultúrház elkészültéhez.

A község polgármestere, Fodor József elmondta: az 1959-ben épült ház napjainkra olyan állapotba került, hogy semmilyen program megtartására nem volt alkalmas. – Rossz volt a padozat, a födémszerkezet, az életveszélyessé minősített épületben szinte csak a villany volt meg az elvárható közművekből – tette hozzá.

Kiss-Takács Mariann és Póczik Zoltán adtak hagyományőrző műsort.
Kiss-Takács Mariann és Póczik Zoltán adtak hagyományőrző műsort.


A felújításból számos helybéli kivette részét. Ennek eredményeképpen egy új sportcsarnokban sportolhatnak a helyiek, az iskolások. Öltözők, teakonyha és egy rendezvényterem is várja az osliakat az épületben. A csarnokba mindenkit várnak, reményei szerint a sportolók, a civil szervezetek mielőbb élettel töltik meg a felújított kultúrházat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kapuvári ipari park: december végére elkészülhet az inkubátorház

Várhatóan december 21-én lesz a kapuvári ipari parkban épülő inkubátorház műszaki átadása. Tovább olvasom